Od kilku dni borykam się z niedziałającym oświetleniem. Sprzęt który mam to ROW-01. Prawidłowo zainstalowany, konfiguracja przebiegła pomyślnie. W aplikacji pojawia się ikonka lampki , kiedy uruchamiam włącz, świeci się normalnie na zielono natomiast lampy nie zaświecają się. W czym może być problem ? Harmonogramy ustawione, sieć 2.4 również jest poprawna, problemów z jakością WiFi brak.
Nie działa oświetlenie pomimo prawidłowego połączenia
-
Sis.20
Witam,
Od kilku dni borykam się z niedziałającym oświetleniem. Sprzęt który mam to ROW-01. Prawidłowo zainstalowany, konfiguracja przebiegła pomyślnie. W aplikacji pojawia się ikonka lampki , kiedy uruchamiam włącz, świeci się normalnie na zielono natomiast lampy nie zaświecają się. W czym może być problem ? Harmonogramy ustawione, sieć 2.4 również jest poprawna, problemów z jakością WiFi brak.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najprawdopodobniej coś źle jest podłączone ;PSis.20 wrote: Tue Jun 24, 2025 9:58 am Witam,
Od kilku dni borykam się z niedziałającym oświetleniem. Sprzęt który mam to ROW-01. Prawidłowo zainstalowany, konfiguracja przebiegła pomyślnie. W aplikacji pojawia się ikonka lampki , kiedy uruchamiam włącz, świeci się normalnie na zielono natomiast lampy nie zaświecają się. W czym może być problem ? Harmonogramy ustawione, sieć 2.4 również jest poprawna, problemów z jakością WiFi brak.![]()
Wrzuć zdjęcia i opisz co gdzie jest
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Sis.20
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Gitman
Chyba że na styku 14 jest faza wtedy na 11 lampa i będzie co kolega wyżej napisał 
Edit:
Kurde ale tak na poważnie to jest bardzo prosty schemat i jeśli tego nie ogarniasz (z opisu tematu wychodzi że tak właśnie jest) to proszę zleć to komuś, zabawa z prądem to nie żarty.
Edit:
Kurde ale tak na poważnie to jest bardzo prosty schemat i jeśli tego nie ogarniasz (z opisu tematu wychodzi że tak właśnie jest) to proszę zleć to komuś, zabawa z prądem to nie żarty.
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
To co jest podłączone na 14 to wyjście na lampę. Kolega nie ogarnia elektryki, przekaźników. Jak koledzy pisali: na 11 trzeba jeszcze podać fazę bo ROW-01 ma przekaźnik bezpotencjałowy.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.