Nie wiem. Pewnie jakoś się da, ale trzeba by przeanalizować API od Open Weather jak to pobrać sensownie.YoMan wrote: Thu Jul 03, 2025 12:16 pm oj tam, oj tam .... tak to jest jak się w pośpiechu pisze.![]()
Całe szczęście, że zrozumiałeś o co biega, niestety nie dało mi to odpowiedzi o dającą się przewidzieć przyszłość. A z wielką chęcią zrezygnowałbym z podlewa.cz
v25.07
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Myślę, że możemy dodać dwie reakcje do clouda na najniższą cenę w dniu dzisiejszym i najwyższą cenę w dniu dzisiejszym.veeroos wrote: Thu Jul 03, 2025 11:31 amNo właśnie chciałbym wyciągnąć pełne dane o cenie dla kolejnego dnia, sprawdzić o której godzinie będę miał najniższą cenę i w tym czasie wykorzystywać produkowaną energię na auto konsumpcję, lub nawet jak jest taka potrzeba, bo nie będę miał takiej produkcji, korzystać z sieci po niższych stawkach, do właśnie na przykład ogrzewania wody, lub jak mnie najdzie i zamontuję magazyn energii ładować w tym czasie magazyny, a po wyższej stawce głównie sprzedawać energięi mieć w tym momencie mniejszą auto konsumpcję
. Wiem wiem kombinuję bardzo dużo, ale jak pojawiła się ta integracja w Cloudzie, to mnie tak naszło
.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
matmuc22
Jeśli jest możliwość dołożenia miejscowości, to Murowana Goślina, województwo wielkopolskie (stacja jest). Z góry dziękuję