SUPLA & QNAP + CONTAINER STATION 3

marekpii

Dziękuję za odpowiedź,
zmieniłem swoje dane czyli e-mail, IP Qnapa, hasło do bazy danych(podstawa aby sprawdzić czy wystartuje) i aplikacja uruchomiona ale wpisując Ip Qnapa z portem 9999(nie zmieniałem) nie ma dostępu do logowania.
W aplikacji wygląda tak: (Web URL jest ---,nie powinien być adres?).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
marekpii

A containers tak:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gregi

Witam,
Jestem świeżakiem w Supla. Chciałem uruchomić serwer na moim Qnap wg powyższej instrukcji ale niestety serwer próbuje startować ale finalnie nie działa.
Proszę o pomoc jak to uruchomić, bo pewnie robię gdzieś błąd.
pzygmunt
Been thanked: 60 times

Zobacz co jest w logach serwera baz danych. Z tych co pokazałeś wynika, że jest jakiś problem z uprawnieniami do bazy.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Gregi

Wszystko jest: Access denied for user 'supla'@'172.29.0.4' (using password: YES). Zmieniałem hasła i nie wiem już. Te ip 172.29.0.x rozumie że jest odgórnie ustawione jako lokalna podsieć i podobne. Czy na qnap trzeba skonfigurować taką sieć?
pzygmunt
Been thanked: 60 times

Jaką wersję QNAP-a masz ? Z jakim procesorem ?
Spróbuję to odpalić na podobnym aby zweryfikować co jest nie tak.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Pomoc”