Konkurs związany z wakacyjną kampanią billboardową Supla by Zamel

[email protected]
Been thanked: 15 times

miniaturka konkurs.jpg
Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału nowej zabawie Zamel związanej z produktami Supla

Jak może zdążyliście już zobaczyć na drogach wyjazdowych z wielu polskich miast pojawiły się billboardy promujące naszą nową kampanię "Sprawdź i wyłącz w aplikacji". Działanie ma na celu dotarcie do nowych użytkowników, którzy mogą nie być świadomi dobrodziejstw i wygód jakie daje korzystanie z Supli.

Przy okazji organizujemy też konkurs. Zabawa polega na tym aby sfotografować jeden z naszych banerów i zdjęcie opatrzyć adnotacją o tym co zdarzyło się Wam zapomnieć wyłączyć/zamknąć itp. na skutek pośpiechu jaki towarzyszył Waszemu wakacyjnemu wyjazdowi.

Konkurs nagłaśniamy na Zamelowym facebooku i zachęcamy Was do udziału https://www.facebook.com/share/v/19qeR2Fmkg/.

Swoje zgłoszenia możecie zamieszczać pod konkursowym postem lub w tym wątku na forum.

🎉 Do zgarnięcia:
🏆 10 urządzeń Supla by Zamel – dobranych do treści historii o tym czego zapomnieliście przed wyjazdem 😎
🌟 A dla autora najciekawszego zgłoszenia… aż 10 urządzeń🏠✨

📅 Czas macie do 31 lipca 2025,
📣 Wyniki opublikujemy do 10 sierpnia (na profilu FB: facebook.com/zamelpl i na forum.supla.org)

📜 Regulamin dostępny jest tutaj:
👉 https://supla.zamel.com/wp-content/upl ... 7-2025.pdf

Konkurs ma również swój film promocyjny do oglądnięcia którego bardzo Was zachęcamy https://youtu.be/RV4ada_LckI

Powodzenia, Forumowicze! 🔥
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zamel Supla Team to My. Z przyjemnością pomagamy w sprawach technicznych i odpowiadamy na pytania związane z działalnością naszej firmy. Jeśli macie jakiekolwiek pytania lub potrzebujecie wsparcia, jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Gang

Jest gdzieś mapka z lokalizacjami bilboardów?
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
matrix0606

Znaleźć takie reklamy w swojej miejscowości będzie graniczyć z cudem, więc raczej konkurs dla wybranych.
Dyskryminacja?
Vivo V21 5G 8G RAM + 4G SWAP - Funtouch OS 12 Global
MOBO - MSI B350 Tomahawk || GPU - XFX Radeon RX 6600 Speedster
CPU - Ryzen5 1400 3,2G || PSU - SPC Vero | L2 500W 80 Plus Bronze
RAM - HyperX 2x8GB 3200MHz CL16 Predator RGB
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

matrix0606 wrote: Thu Jul 10, 2025 8:53 pm Znaleźć takie reklamy w swojej miejscowości będzie graniczyć z cudem, więc raczej konkurs dla wybranych.
Dyskryminacja?
Konkurs bardziej dla osób podróżujących (np. wakacje). Więc jeśli nigdzie w lipcu nie wyjeżdżasz, a mieszkasz w małej miejscowości gdzie na 100% nie ma takiego bilbordu, to jest tu pewien problem. Ale dyskryminacją bym tego nie nazwał. Zawsze możesz wsiąść w samochód i zwiedzić okolicę :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
lukasz06
Has thanked: 46 times
Been thanked: 21 times

A będą leżaki? :lol:
Juszczaczek1
Been thanked: 2 times

lukasz06 wrote: Fri Jul 11, 2025 6:58 pm A będą leżaki? :lol:
O właśnie😀 poluje na nie od tamtego lata :⁠-⁠)
matrix0606

Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 11, 2025 5:39 pm
matrix0606 wrote: Thu Jul 10, 2025 8:53 pm Znaleźć takie reklamy w swojej miejscowości będzie graniczyć z cudem, więc raczej konkurs dla wybranych.
Dyskryminacja?
Konkurs bardziej dla osób podróżujących (np. wakacje). Więc jeśli nigdzie w lipcu nie wyjeżdżasz, a mieszkasz w małej miejscowości gdzie na 100% nie ma takiego bilbordu, to jest tu pewien problem. Ale dyskryminacją bym tego nie nazwał.
Oczywiście, może słowo dyskryminacja to zbyt daleko idące stwierdzenie. Mogłem do niego dodać uśmieszek, że to tak trochę prześmiewczo nazwane.
Robert Błaszczak wrote: Fri Jul 11, 2025 5:39 pm Zawsze możesz wsiąść w samochód i zwiedzić okolicę :D
Możesz mi wierzyć, że tylko po swojej miejscowości się nie obijam. Często jeżdżę w okolicy o promieniu "nawet" ponad 100km i jeszcze nie spotkałem takiego banera.
Vivo V21 5G 8G RAM + 4G SWAP - Funtouch OS 12 Global
MOBO - MSI B350 Tomahawk || GPU - XFX Radeon RX 6600 Speedster
CPU - Ryzen5 1400 3,2G || PSU - SPC Vero | L2 500W 80 Plus Bronze
RAM - HyperX 2x8GB 3200MHz CL16 Predator RGB
Duch__
Been thanked: 6 times

Analizując przedstawione zdjęcie, baner jest gdzieś na śląsku. W prawym dolnym rogu widać szyb kopalni. Sugeruje Pszczynę i okolice :lol:
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

Duch__ wrote: Sun Jul 13, 2025 8:55 am Analizując przedstawione zdjęcie, baner jest gdzieś na śląsku. W prawym dolnym rogu widać szyb kopalni. Sugeruje Pszczynę i okolice :lol:
Prędzej Czechowice-Dziedzice i PG Silesia. Więc blisko :)
W piątek i w sobotę zrobiłem ok. 700 km po Śląsku.
Banera nie zauważyłem, ale też specjalnie nie szukałem ;-)
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
slawek

lukasz06 wrote: Fri Jul 11, 2025 6:58 pm A będą leżaki? :lol:
Tak... magazynowe :lol:
A mogę strzelić fotkę pierwszego postu? No bo ja zawsze zapominam wyłączyć licznik jak wyjeżdżam gdziekolwiek... :roll:
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego

Return to “Ogólna dyskusja”