[A] Wersja 25.07
U mnie dzisiaj też przeskoczyło... (soft w wersji 25.07).mipolansk wrote: Thu Jul 10, 2025 2:03 pm A te zmiany kolejności to na pewno są z 25.07 powiązane, czy zdarzały się już wcześniej?
Poprzedni raz zdarzyło mi się to kilkanaście miesięcy temu, jak skakałem pomiędzy oficjalnymi wersjami Supli i tymi robionymi przez użytkowników.
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
OK. Jutro spróbuje wgrać ten sam soft co mi wywalił błądmipolansk wrote: Thu Jul 10, 2025 7:25 amMusisz pokazać co tam masz w tym GG, bo pierwsze lepsze wygenerowane u mnie działa prawidłowo.YoMan wrote: Wed Jul 09, 2025 10:11 pm soft wygenerowany dopiero co z GG nie jest kompatybilny z kreatorem. Mam stare wersje i nie ma tego problemu
Screenshot_20250710-092304.png
YoMan
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Dzisiaj wgrałem ten sam soft na takie samo (nie to samo) urządzenie i nie ma tego problemu. Może jednostkowy przypadek, jakieś wgranie z błędem (zwłaszcza że nikt inny nie zgłasza).
Zatem wątek na chwilę obecną do zamknięcia
Zatem wątek na chwilę obecną do zamknięcia
YoMan
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Czasem się zdarza, że ESP zamknie połączenie mimo, że nie wygenerował całego htmla. W takim wypadku może brakować trochę parametrów i wtedy dodawanie nie przejdzie. (Przynajmniej mi się tak czasem zdarza z GG, z oficjalnymi produktami nie miałem jeszcze takiego problemu)
Temat dotyczy nowej wersji aplikacji, a ja widzę, że w cloud-zie chyba wszystkie kanały urządzenia zmieniły kolejność na odwotną - zaczynają się od ostatniego do pierwszego. Nie wiem, czy to tylko u mnie, bo do tej pory nie zauważyłem, żeby ktoś o tym wspominał.
Być może tu zaczyna się problem. Jakoś specjalnie nie przeszkadzało mi to, więc się nie odzywałem.
Być może tu zaczyna się problem. Jakoś specjalnie nie przeszkadzało mi to, więc się nie odzywałem.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W Cloud możesz sobie ustawić jak ma być sortowaneRomanG wrote: Sat Jul 12, 2025 12:07 pm Temat dotyczy nowej wersji aplikacji, a ja widzę, że w cloud-zie chyba wszystkie kanały urządzenia zmieniły kolejność na odwotną - zaczynają się od ostatniego do pierwszego. Nie wiem, czy to tylko u mnie, bo do tej pory nie zauważyłem, żeby ktoś o tym wspominał.
Być może tu zaczyna się problem. Jakoś specjalnie nie przeszkadzało mi to, więc się nie odzywałem.![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu