Napęd do bram skrzydłowych Life P03
-
michal28
Witam, czy ktoś dysponuje instrukcją lub schematem podłączenia SBW-01 do jednostki sterującej napędem bramy skrzydłowej Life P03?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
SBW-01 - P03
11 - 6
14 - 10
A1(-) - 16 - sprawdź multimetrem jakie jest napięcie pomiędzy 15 i 16 i gdzie jest plus
A2(+) - 15
Stan otwarcia raczej z zewnętrznego kontaktronu.
Jak byś miał SBW-02 to można by jeszcze zrobić tryb furtki pomiędzy 6 i 8 podłączając drugi styk
11 - 6
14 - 10
A1(-) - 16 - sprawdź multimetrem jakie jest napięcie pomiędzy 15 i 16 i gdzie jest plus
A2(+) - 15
Stan otwarcia raczej z zewnętrznego kontaktronu.
Jak byś miał SBW-02 to można by jeszcze zrobić tryb furtki pomiędzy 6 i 8 podłączając drugi styk
-
michal28
Dzięki. Co masz na myśli mówiąc o trybie bramy? To brama z jednym skrzydłem (jeden silnik). Jeśli mam SBW-02, czy mogę ustawić jeden styk do zamykania, a drugi do otwierania? Dzięki.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Napisałeś skrzydłowa , to dla mnie są zwykle dwa skrzydła
a ten sterownik ma jakiś tryb furtki , pewnie wtedy uchyla trochę skrzydło , skoro jest jedno .
Poczytaj instrukcje .
I myślę że by się tak dało zrobić z sbw-02 żeby jednym statkiem robić otwórz a drugim zamknij , wtedy po inne styki w bramie , ale stan bramy będzie trzeba określić kontaktronem i będziesz wiedział co najwyżej czy jest zamknięta lub nie , a nie czy otwarta w pełni
EDIT: po chwili zastanowienia skoro tam jest jedno skrzydło to chyba to nie ma wiele sensu żeby używać trybu furtki
Poczytaj instrukcje .
I myślę że by się tak dało zrobić z sbw-02 żeby jednym statkiem robić otwórz a drugim zamknij , wtedy po inne styki w bramie , ale stan bramy będzie trzeba określić kontaktronem i będziesz wiedział co najwyżej czy jest zamknięta lub nie , a nie czy otwarta w pełni
EDIT: po chwili zastanowienia skoro tam jest jedno skrzydło to chyba to nie ma wiele sensu żeby używać trybu furtki