Podłączenie SBW-02 do wideodomofonu
-
cirek
Kupiłem nowy sbw-02 i podłącze go do zasilacza wideodomofonu. Ten moduł bedzie tylko od furtki.
Do kasety na slupku podłączony przycisk opuszczania posesji, 4 i 5 elektrozaczep.
Gdzie sie wpiąć modułem sbw-02
Do kasety na slupku podłączony przycisk opuszczania posesji, 4 i 5 elektrozaczep.
Gdzie sie wpiąć modułem sbw-02
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
cirek
Podłączyłem pod przycisk opuszczania posesji i działa. Kilka godzin walki bo wcześniej podłączałem pod kanał bramy wjazdowej a na supli go wyłączyłem.
Jednak nie mam statusu furtki a podlaczone jak na schemacie IN2 do plusa.
Jednak nie mam statusu furtki a podlaczone jak na schemacie IN2 do plusa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
cirek
Do niczego, wylaczone na supli.
-
cirek
Przepiąłem wszystko do 11, 14 i IN1. Nadal nie pokazuje.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Co to znaczy "przepiąłem wszystko" ?
Na 11 i 14 możesz podłączyć elektrozaczep zgodnie ze schematem załączonym wcześniej.
Do IN1 (lub IN2) możesz podłączyć jakiś czujnik otwarcia. Wcześniej pisałeś, że podłączyłeś "IN2 do plusa". Na schemacie nie ma "in do plusa", tylko "+ do kontaktronu i dalej do IN".
Bardzo trudno jest zrozumieć co tam robisz i dlaczego to robisz. Postaraj się dokładnie opisać co byś chciał osiągnąć (a nie jak). Napisz co masz. Dodaj zdjęcia, własne schematy podłączenia itp.
Wrzucanie schematów z sieci niewiele pomoże, jeśli to nie odpowiada Twojej sytuacji
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
cirek
Chciałbym żeby pokazywało otwarcie furtki.
SBW-02 podłączone tylko do furtki pod 11i 14 a do IN1 podlaczony plus z zasilania.
SBW-02 podłączone tylko do furtki pod 11i 14 a do IN1 podlaczony plus z zasilania.