Najbardziej prawidłowa pozycja, to wzajemne skierowanie na siebie powierzchni, gdzie wklejone są; magnes i kontaktron - tak, jak wcześniej pisałem.
Na rysunku moje (luźne)
edit;
Dodałem rysunek z ewentualną moją propozycją
Żebym czegoś nie sknocił, patrz mój post #1, rozpoczynający ten temat, a także zdjęcie połączenia napędu z odbiornikiem radiowym RX-MULTI w tej odpowiedzi. Połączyłem póki co SBW-02 z Rx-Multi szeregowo.pzygmunt wrote: Mon Aug 11, 2025 1:47 pm Wybierz po jednym dowolnym z każdego kontaktronu i podłącz pod A1. To co zostanie odpowiednio pod IN1 i IN2.
Coś robisz mocno nie tak lub masz jakieś anolamnie w sieci.Jaroni wrote: Mon Aug 11, 2025 6:17 pm Myślałem, że teraz będzie czas prawdy, ale przejść konfiguracji nowego urządzenia nie mogę, jak nie znajduje urządzenia, to czas upłynął i tak w kółko.
IMG_20250811_192817.jpg
IMG_20250811_192926.jpg
Screenshot_2025-08-11-20-26-04-109_org.supla.android.jpg
Mnóstwo czasu straciłem na tę zabawę i końca nie widać.
Jak się przywraca SBW-02 do ustawień fabrycznych?
Supla sobie pogrywa, co druga próba dodania nowego urządzenia kończy się nieznalezieniem żadnych urządzeń, chociaż w mojej komórce sieć nowego Zamela widzę, a potem 2 minuty czekania na skanowanie sieci WiFi. Ufff!
Musisz wpisać wszystkie dane:Jaroni wrote: Mon Aug 11, 2025 7:41 pm Tą alternatywną metodą udało mi się połączyć i wpisałem tylko hasło sieci i zapisałem. Widzę, że moduł ma stare Firmware: 2.7.13. Na Cloud rejestracja urządzeń aktywna, ale wygasa za parę minut. Restart to odłączyć od sieci?