3 aplikacje supla na jednym ekranie

dominik.l

na ścianie mam tablet i chciałbym mieć 3 aplikacje supla jednocześnie wyświetlane obok siebie. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc i przygotować 3 osobne suple - pliki apk do osobnego zainstalowania ?

Żadne klonowania itp nie dają rady i nie mam już siły. Obecnie używam supli i alternatywnej apki z forum. Chat gpt podpowiada że można wykonać kopię apki przez modyfikację kodu ale mnie to przerasta.

Będę mega wdzięczny bo mam cały dom na supli i tylko tego mi brakuje. Pozdrawiam
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Możesz zainstalować apkę Supli dla Nice. W zasadzie to samo tylko niebieska ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Słyszałem pogłoski że na apce Nice to nie wszystkie kanały chcą chodzić - czy to prawda?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

djalex wrote: Sat Aug 23, 2025 7:28 pm Słyszałem pogłoski że na apce Nice to nie wszystkie kanały chcą chodzić - czy to prawda?
Coś tam chyba było niewidoczne. Nie pamiętam. Sprawdziłem na swoim koncie i nie widzę bramy garażowej
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
malarz
Been thanked: 2 times

klew wrote: Sat Aug 23, 2025 7:45 pm
djalex wrote: Sat Aug 23, 2025 7:28 pm Słyszałem pogłoski że na apce Nice to nie wszystkie kanały chcą chodzić - czy to prawda?
Coś tam chyba było niewidoczne. Nie pamiętam. Sprawdziłem na swoim koncie i nie widzę bramy garażowej
Jak na koncie obsługiwanym przez Nice dorzuciłem SRW-01 jako obsługę ekranu to apka po starcie się wywalała się z jakimś błędem. Podejrzewam, że ona nie obsługuje późnej dodanych do SD trybów urządzeń. A że w głównej apce zaczęły działać w międzyczasie przełączane konta to odinstalowałem Nice.
Próbuję przerobić pomysły na działające projekty w ArduinoIDE.

Return to “Pomoc”