CLOUD v2.2 BETA
-
Espablo
W wersji mobilnej. Przewijając Identyfikator dostępu, dane tego identyfikatora także powinny się przewijać. Skasowałem w ten sposób identyfikator początkowy. Teraz w głównym oknie pisze, że nie mam aktywnych identyfikatorów pomimo tego że mam 2 utworzone przeze mnie.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Nie rozumiem, jak "dane powinny się przewijać"?Espablo wrote: Sat Apr 14, 2018 7:47 am W wersji mobilnej. Przewijając Identyfikator dostępu, dane tego identyfikatora także powinny się przewijać. Skasowałem w ten sposób identyfikator początkowy. Teraz w głównym oknie pisze, że nie mam aktywnych identyfikatorów pomimo tego że mam 2 utworzone przeze mnie.
Musisz posiadać identyfikator dostępu aktywny, przypisany do jakiejś aktywnej lokalizacji żeby strona główna była zadowolona.
@Leonardo, uwagi zbieram tu i odfajczam jak gotowe: https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/218 (przy czym odfajczone nie jest równoznaczne z wdrożone na beta-cloud).
Last edited by fracz on Sat Apr 14, 2018 7:54 am, edited 1 time in total.
-
wojtas567
To ja tez dodam coś 
tu mam cały czas aktualną godzinę ?? moduł cały czas jest dostępny od wczoraj
tu mam cały czas aktualną godzinę ?? moduł cały czas jest dostępny od wczoraj
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
fracz
Dzięki, też dodane do https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/218
Już nie będę może tu dziękować, jak zgłosicie to dodam do listy
Wobec tego: dzięki z góry
Już nie będę może tu dziękować, jak zgłosicie to dodam do listy
Wobec tego: dzięki z góry
-
Espablo
No tak. Nie pomyślałem o tym i od razu waliłem na forum. Teraz działafracz wrote: Sat Apr 14, 2018 7:52 am Musisz posiadać identyfikator dostępu aktywny, przypisany do jakiejś aktywnej lokalizacji żeby strona główna była zadowolona.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
wojtas567
Przy dodawaniu harmonogramu "Retry when fail " jak już jest wszystko po polsku to niech i to będzie 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
Korekta wilgotności: można sobie odpuścić dokładność 0,1% a dodać +/- 20 a nawet 40 to użytkownicy DHT11 będą mogli sobie je wyskalować dokładniej.
A przy okazji jak jestem przy wilgotności to w aplikacji na ios niepotrzebny jest stopień przy wartości " % 40° ", na androidzie jest dobrze.
A przy okazji jak jestem przy wilgotności to w aplikacji na ios niepotrzebny jest stopień przy wartości " % 40° ", na androidzie jest dobrze.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Tłumaczenie jest tylko UI ma jeszcze starą wersję tego tekstu i nie widzi tłumaczeniawojtas567 wrote: Sat Apr 14, 2018 10:40 am Przy dodawaniu harmonogramu "Retry when fail " jak już jest wszystko po polsku to niech i to będzie![]()
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
wojtas567
chyba za dużo mam wolnego czasu chwilowo 
jak mamy listę kanałów to w tym gąszczu ilościowym potrzebna jest albo większa ilość ikonek albo linijka "podpis" bardziej czytelna większa czcionka, pogrubiona może? lub nawet zamienić z linijką ID...
jak mamy listę kanałów to w tym gąszczu ilościowym potrzebna jest albo większa ilość ikonek albo linijka "podpis" bardziej czytelna większa czcionka, pogrubiona może? lub nawet zamienić z linijką ID...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
fracz
Możesz przefiltrować kanały szukarką na górze... Choć przyznam że też jestem za tym żeby "podpis" to tak na prawdę była "nazwa" i jeśli została podana, stawałaby się głównym atrybutem do rozróżnienia kanałów (czyli wyświetlanie wszędzie największą czcionką w nagłówku). Podobnie z "komentarzem" w urządzeniu.wojtas567 wrote: Sat Apr 14, 2018 11:27 am jak mamy listę kanałów to w tym gąszczu ilościowym potrzebna jest albo większa ilość ikonek albo linijka "podpis" bardziej czytelna większa czcionka, pogrubiona może? lub nawet zamienić z linijką ID...
Pamiętam że rozmawiałem o tym z @pzygmunt, ale nie pamiętam wniosków