Sam siebie zacytuję, a zostawiam info, aby było dla potomnych.Zibi_007 wrote: Mon Aug 25, 2025 6:18 pmNo widać nievajera wrote: Mon Aug 25, 2025 4:11 pmCzyli jednak nie FarinelliLeszekbialy wrote: Mon Aug 25, 2025 3:47 pm
przetestowałem na dzisiejszej wersji i działa nawet przytrzymanie, czyli wszystkie trzy funkcje działają. Dzięki![]()
Teraz się tak zastanawiam, czy ta funkcja nie jest specjalnie "obcięta" programowo pod Tuyą, a urządzenie normalnie wysyła potrzebny komunikat. Bo na 100% w SmartLife był tylko klik i dwuklik. Co ciekawe, jak zareklamowałem, to Chińczyk normalnie oddał pieniądze i nie kazał odsyłać. Później w aukcjach wyraźnie już zaznaczano modele tylko z dwoma funkcjami. Teraz sobie tylko muszę przypomnieć, do którego pudła je wrzuciłem, sparuję i sprawdzę, bo może te moje pod Twoją bramką odzyskają jaja![]()
Dam znać...
Sparowałem właśnie (przy okazji testowania bramki na S3) dwa przyciski, które pod Tuyą (a konkretnie w SmartLife) mają tylko dwie funkcje (klik i dwuklik).
@vajera dodał je jako trzy funkcyjne i... okazuje się, że normalnie wszystko działa!
Te sprzedawane jako dwufunkcyjne są zazwyczaj tańsze od tych trzyfunkcyjnych (2-3 zł). Jeśli ktoś chce zaoszczędzić, to może zaryzykować.
Osobiście nie zauważyłem aby cokolwiek działało inaczej...