Bez przesady z tą skromnościąZibi_007 wrote: Thu Sep 04, 2025 8:50 pmBo @vajera nie jest z tych czasów. Jest z tych poprzednich, 8-bitowych![]()
Zresztą jak wielu tutejszych "dziadków"![]()
Cała reszta się zgadza - my ośmiobitowcy
Moderator: vajera
Bez przesady z tą skromnościąZibi_007 wrote: Thu Sep 04, 2025 8:50 pmBo @vajera nie jest z tych czasów. Jest z tych poprzednich, 8-bitowych![]()
Zibi_007 wrote: Thu Sep 04, 2025 8:50 pm
Bo @vajera nie jest z tych czasów. Jest z tych poprzednich, 8-bitowych![]()
Babcia mojej żony, której - niestety - nie miałem okazji już poznać, o ludziach prawych (w każdym aspekcie) mawiała,że "są to ludzie starego bitu". ...zresztą moja mama też tak mówi.vajera wrote: Thu Sep 04, 2025 10:05 pm Bez przesady z tą skromnością
Cała reszta się zgadza - my ośmiobitowcy![]()
O to pięknie napisane - znaczy w odniesieniu do mnie równieżZibi_007 wrote: Thu Sep 04, 2025 8:50 pm
Bo @vajera nie jest z tych czasów. Jest z tych poprzednich, 8-bitowych![]()
Z tym czujnikiem Aqara (T/H/P) to gratulacje - ja, żeby go sparować, muszę zaraz po rozpoczęciu parowania naciskać przycisk parowania mniej więcej co sekundę, żeby zakończyć parowanie z sukcesem.664097787pk wrote: Fri Sep 05, 2025 7:46 pm Esp32-C6
Czujnik Aqara temperatury wilgotności i ciśnienia działa. Pilot Ikea również
Super projekt, na dniach będę sparował wiecej czujników
Możesz ten parametr ustawić sobie sam np na 4h.Lector wrote: Wed Sep 10, 2025 9:49 am Czy urządzenie które straci kontakt z bramką (rozładowana bateria) przechodzi do stanu off-line (czerwona kółka)?
Jak tak to po jakim czasie od straty kontaktu z nim.
Tak, o ile to włączyszLector wrote: Wed Sep 10, 2025 9:49 am Czy urządzenie które straci kontakt z bramką (rozładowana bateria) przechodzi do stanu off-line (czerwona kółka)?
Jak tak to po jakim czasie od straty kontaktu z nim.