ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SGW-01 :)

Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

SGW-01_forum_supla.png

Witajcie!
Mamy dla Was wiadomość - wprowadzamy do naszej oferty SGW-01, gniazdko sterowane przez Wi-Fi z maksymalną obciążalnością do 16A. To urządzenie, które umożliwia zdalne sterowanie, tworzenie harmonogramów i automatyzacje w ramach systemu Supla.

SGW-01 ma wbudowany moduł pomiaru energii elektrycznej, dzięki któremu możecie monitorować:

energię czynną pobraną
moc czynną
napięcie
natężenie prądu

Urządzenie powstało w odpowiedzi na Wasze zapotrzebowanie. Widzimy, że szukając gniazdka odpowiedniego do pracy w Supli, kupujecie dostępne na rynku urządzenia i dokonujecie indywidualnych przeróbek. Naszym celem było stworzenie produktu, który zapewni funkcjonalność na oczekiwanym poziomie oraz poziom jakości i bezpieczeństwa zgodny z obowiązującymi normami.

W przeciwieństwie do innych produktów z naszej oferty, tym razem zdecydowaliśmy się na hardware od zewnętrznego dostawcy. Po dogłębnej analizie warunków opracowania i wdrożenia tej pozycji ustaliliśmy, że taka ścieżka będzie najlepsza. Zweryfikowaliśmy wielu dostawców i wybraliśmy ostatecznie hardware zgodny z naszymi oczekiwaniami - taki, który przeszedł pozytywnie wszystkie nasze testy i weryfikacje pod kątem zgodności z normami.

Dziś oddajemy w Wasze ręce SGW-01 - nową wtyczkę sterowaną Wi-Fi z pomiarem energii. Bardzo zależy nam na poznaniu Waszych opinii, dlatego tradycyjnie już zachęcamy Was do zgłaszania się do testów. Chętnie rozdamy 5 produktów.

Czekamy na Wasze opinie i wrażenia!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
matmuc22

Chętny na testy, idzie zima, świetnie będzie móc sterować wpiętym grzejnikiem w warsztacie :D
kiler88
Been thanked: 1 time

Drugi ;)

Powinniście od razy zrobić wersję z czujnikiem temperatury na kablu, tyle jest o tym na forum ;)
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Również chetnie przetestuje, u mnie zastosowanie znajdzie przy grzałce w ogrzewaczu wody, a licznik enegrii przyda się do warunkowania działania grzałki :D

P.S bałem się że to gniazdko będzie zielone :lol:
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
cinas
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Chętnie przetestuję , podepnę pod grzałkę zobaczymy jak z dużą ilością cykli załącz wyłącz
Mirosław F.
Been thanked: 22 times

robertklepacki94 wrote: Fri Sep 19, 2025 10:04 am Również chetnie przetestuje, u mnie zastosowanie znajdzie przy grzałce w ogrzewaczu wody, a licznik enegrii przyda się do warunkowania działania grzałki :D

P.S bałem się że to gniazdko będzie zielone :lol:
To jest jedyne urządzenie, którego nie mogę sobie wyobrazić w kolorze zielonym :P.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
Patryk

Chętnie przygarnę do testów, z moim bojlerem o mocy grzałki 2000W.
Mmof
Has thanked: 34 times
Been thanked: 4 times

Też bardzo chętnie przyłącze się do testów. Znając Zamel Supla urządzenie będzie dość ciekawe.
Zapraszam na Facebook do wspólnej pomocy mniej zawansowanym użytkownikom Supla.
https://www.facebook.com/groups/suplazamel
https://www.facebook.com/groups/supladiy
https://www.facebook.com/groups/suplaauraton
Beholder
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Również chętnie zostanę testerem, to będzie kolejny Zamel w rodzinie.
veeroos
Been thanked: 9 times

Jak by można było to też bym prosił wtyczunie do testów 😁
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more

https://github.com/v33r005

Return to “Nowości”