ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SGW-01 :)

lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

vajera wrote: Fri Sep 19, 2025 10:48 am
Mirosław F. wrote: Fri Sep 19, 2025 9:55 am W przeciwieństwie do innych produktów z naszej oferty, tym razem zdecydowaliśmy się na hardware od zewnętrznego dostawcy. Po dogłębnej analizie warunków opracowania i wdrożenia tej pozycji ustaliliśmy, że taka ścieżka będzie najlepsza. Zweryfikowaliśmy wielu dostawców i wybraliśmy ostatecznie hardware zgodny z naszymi oczekiwaniami - taki, który przeszedł pozytywnie wszystkie nasze testy i weryfikacje pod kątem zgodności z normami.
Wygląda zupełnie, jak Sonoff S60 TPF - przypadek? ;)
Raczej tylko z zewnątrz 😉
Jeśli można chętnie porównam oba modele.
Co prawda mój jest po Zigbee, ale zbaczymy, które lepiej wypadnie 😉
uchnast.michal
Has thanked: 7 times

Również chętnie protestuję. Z góry dziękuję.
Edit
Ostatniego zdania Mirka niedoczytalem jak się okazuje dość istotnego:( Cóż, może innym razem się złapię..z niecierpliwością czekam na SBW-04 z 4 wejściami bo obecny sbw-02 już pełny a dodatkowe dwa wejścia bardzo by się przydały. Miłego dnia i udanego weekendu.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

uchnast.michal wrote: Fri Sep 19, 2025 1:46 pm Również chętnie protestuję. Z góry dziękuję.
Edit
Ostatniego zdania Mirka niedoczytalem jak się okazuje dość istotnego:( Cóż, może innym razem się złapię..z niecierpliwością czekam na SBW-04 z 4 wejściami bo obecny sbw-02 już pełny a dodatkowe dwa wejścia bardzo by się przydały. Miłego dnia i udanego weekendu.
Mirek w ostatnim zdaniu napisał: "Czekamy na Wasze opinie i wrażenia!"
Czemu to Cię zniechęciło do udziału w testach? ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
uchnast.michal

:D Pytosz a wisz. "Chętnie rozdamy 5 produktów."
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

uchnast.michal wrote: Fri Sep 19, 2025 2:39 pm :D Pytosz a wisz. "Chętnie rozdamy 5 produktów."
Ok. Ja nie zakładałem że to będzie dla pierwszych 5 zgłoszeń. Z reguły są to wybrane zgłoszenia z całej puli ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
uchnast.michal

Pesymista widzi tunel. Optymista widzi światło w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech głupków stojących na torach.
BTW miałem moduł z biedronki DGM podłączony do oczyszczalni i pompy przepompowni. Pomiar energii informował mnie czy pompa pracuje prawidłowo czy będę musiał nurkować. Niestety pożył kilka tygodni. Chwilowy duży pobór prawdopodobnie był przyczyną uszkodzenia. Ciekawy jestem jak ten by się sprawdził w takim zastosowaniu. Czujniki lustra wody też przerabiałem ale warunki tam panujące nie były sprzyjające:(
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Koledzy, prośba o szybkie testowanie, bo ja już się raczej nie załapię na testy.
Chciałbym kupić te ładniutkie SGW-01, a sprzedaż dopiero po testach :twisted: .
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
kwikus

Chętny na testy. W końcu nie trzeba będzie wgrywać supli na chińskie gniazdeczka, które nie zawsze działały prawidłowo. Zima idzie więc zastosowanie się znajdzie. :mrgreen:
4x Sonoff basic, 2x smart DGM, 1x Sonoff Touch, 1x LIW-01, 2x PNW- 01, ESP 8266 sterowanie bramą wjazdową :mrgreen:
michal363

Zgłaszam swoją chęć do udziału w testach.
michael

O to to :) zgłaszam się do.testów 😅
Mam 3 gniazdka DIY w tym również jeden z wnętrznościami ROW-01/16 i chętnie je wymienię :mrgreen:

Ps. Plusem jest to, ze wtyczka pasuje do schuko
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Return to “Nowości”