Awaria harmonogramów?
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Ustawiane z komorkii. Ustawienia masz wszystkie widoczne. Spróbuję w domu jeszcze z clouda ustawić Może to wina logowania do clouda z fona? BTW ostatnio po aktualizacjach apka coś od czasu do czasu niedomaga, drobne chochliki typu długie uruchamianie lub inne drobne niedogodności.klew wrote: Fri Sep 19, 2025 5:41 pm Ja też mam 23 i próbowałem dodać i poszło bez problemu.
Pokaż wszystkie ustawienia tego harmonogramu, to sprawdzę u siebie
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Nie widzę jakie dni i pory dla tygodnia ustawiłeśdjalex wrote: Fri Sep 19, 2025 7:28 pmUstawiane z komorkii. Ustawienia masz wszystkie widoczne. Spróbuję w domu jeszcze z clouda ustawić Może to wina logowania do clouda z fona? BTW ostatnio po aktualizacjach apka coś od czasu do czasu niedomaga, drobne chochliki typu długie uruchamianie lub inne drobne niedogodności.klew wrote: Fri Sep 19, 2025 5:41 pm Ja też mam 23 i próbowałem dodać i poszło bez problemu.
Pokaż wszystkie ustawienia tego harmonogramu, to sprawdzę u siebie
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Z logowania z kompa działa. Na komórce nie udało mi się otworzyć okna akcji dla wskazanej godziny. Od rana bodajże co się loguje do clouda to mam info o aktualizacji, może tu był chochlik
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Tam się nie otwiera okna akcji, tylko trzeba ekran w dół przewinąćdjalex wrote: Fri Sep 19, 2025 9:13 pm Z logowania z kompa działa. Na komórce nie udało mi się otworzyć okna akcji dla wskazanej godziny. Od rana bodajże co się loguje do clouda to mam info o aktualizacji, może tu był chochlik
Najlepsze suple dla Twojego domu