ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SGW-01 :)

MMarcin

Chętnie przetestuję do wyłączania zasilania drukarek 3D w firmie. Po skończonym druku dostaję powiadomienie. Jeżeli to jest w piątek to do poniedziałku wszystkie drukarki nie potrzebnie zużywają prąd.
thedawid

Z chęcią przetestuję. Jest możliwość zakupu?
morlowski

Też chętny na test.
Pytanie czy komunikację ze światem można przełączyć na MQTT. Lokalnie dużo lepiej mi się spisuje w komunikacji z Homeassistant - mówię o licznikach MEW-01.
QLQ

Mirosław F. wrote: Fri Sep 19, 2025 9:55 am SGW-01_forum_supla.png

Witajcie!
Mamy dla Was wiadomość - wprowadzamy do naszej oferty SGW-01, gniazdko sterowane przez Wi-Fi z maksymalną obciążalnością do 16A. To urządzenie, które umożliwia zdalne sterowanie, tworzenie harmonogramów i automatyzacje w ramach systemu Supla.

SGW-01 ma wbudowany moduł pomiaru energii elektrycznej, dzięki któremu możecie monitorować:

energię czynną pobraną
moc czynną
napięcie
natężenie prądu

Urządzenie powstało w odpowiedzi na Wasze zapotrzebowanie. Widzimy, że szukając gniazdka odpowiedniego do pracy w Supli, kupujecie dostępne na rynku urządzenia i dokonujecie indywidualnych przeróbek. Naszym celem było stworzenie produktu, który zapewni funkcjonalność na oczekiwanym poziomie oraz poziom jakości i bezpieczeństwa zgodny z obowiązującymi normami.

W przeciwieństwie do innych produktów z naszej oferty, tym razem zdecydowaliśmy się na hardware od zewnętrznego dostawcy. Po dogłębnej analizie warunków opracowania i wdrożenia tej pozycji ustaliliśmy, że taka ścieżka będzie najlepsza. Zweryfikowaliśmy wielu dostawców i wybraliśmy ostatecznie hardware zgodny z naszymi oczekiwaniami - taki, który przeszedł pozytywnie wszystkie nasze testy i weryfikacje pod kątem zgodności z normami.

Dziś oddajemy w Wasze ręce SGW-01 - nową wtyczkę sterowaną Wi-Fi z pomiarem energii. Bardzo zależy nam na poznaniu Waszych opinii, dlatego tradycyjnie już zachęcamy Was do zgłaszania się do testów. Chętnie rozdamy 5 produktów.

Czekamy na Wasze opinie i wrażenia!
Biorę w ciemno i płace jak za pełnowartościowy sprzęt. Chcę 2 szt.

Dlaczego? Bo już 5x naprawiałem guziki w SonOff s26....pazurki niestety wciskają ten przycisk I sue wyłamuję że zgrzewu.... mam nadzieję, że tu jest inaczej
Last edited by QLQ on Fri Sep 19, 2025 5:06 pm, edited 1 time in total.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
Sproket

Witam ;) Chętnie przyłącze sie do testów:)
skutacz
Been thanked: 1 time

Witam zgłaszam chęć do przetestowania tego gniazdka
Usługi druku 3d
kris.gie
Has thanked: 1 time

Chętnie potestuję na pompie ciepła w domu jednorodzinnym.
KosaPCT

Zamel to marka, którą wciąż chwalę,
Bez niej mój bojler nie grzałby wcale!

Bojlery, grzejniki – testuję bez końca,
Nawet choinka w mym domu ma blask słońca.

Zapotrzebowanie na Suplę i Exta Life jest wciąż niemałe,
Ich funkcje w praktyce są naprawdę wspaniałe.

Chętnie oba systemy razem zestawię
I opinię po sobie pozostawię.

Nowa wtyczka do testów? To świetna sprawa,
Porównam systemy – uczciwa zabawa.

Dlaczego ja? Bo mam już doświadczenie,
I pasję do Zamel – to moje marzenie! 😀
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

kris.gie wrote: Fri Sep 19, 2025 5:04 pm Chętnie potestuję na pompie ciepła w domu jednorodzinnym.
Gniazdko do pompy ciepła?
radzik_r
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Chętnie wezmę udział w testach, skupiając się przede wszystkim na stronie sprzętowej urządzenia.
Interesuje mnie jakość wykonania hardware’u, zastosowane komponenty, złożoność, trwałość przekaźnika, wydajność, stabilność zasilania i działania.
Ważne są też kwestie praktyczne, ergonomia obudowy, jakość styków i zachowanie urządzenia pod różnymi obciążeniami/urządzeniami.
Z chęcią zobaczę co to maleństwo potrafi ;)

Return to “Nowości”