autozamykanie bramy

PijanySmerf

Witam, teraz mam tak ze jak otwieram brame przesuwna to zamyka sie sama po 15 min a jak otworze furtke to po 2 min brama przesuwna z opcja furtki ale problem pojawia sie gdy podczas zamykania ktos przetnie linie fotokomorek brama wtedy sie cofa i otwiera ale niestety juz ponownie sie nie zamknie dopiero recznie musze zamknac a chcialbym zeby jednak sie zamknela po jakims czasie jak to ogarnac??
RomanG
Has thanked: 26 times
Been thanked: 7 times

sasik wrote: Fri Sep 26, 2025 6:34 pm Witam, teraz mam tak ze jak otwieram brame przesuwna to zamyka sie sama po 15 min a jak otworze furtke to po 2 min brama przesuwna z opcja furtki ale problem pojawia sie gdy podczas zamykania ktos przetnie linie fotokomorek brama wtedy sie cofa i otwiera ale niestety juz ponownie sie nie zamknie dopiero recznie musze zamknac a chcialbym zeby jednak sie zamknela po jakims czasie jak to ogarnac??
Spróbuj ustawić liczbę prób zamknięcia bramy większą od "1".
Znajdziesz to w cloud-zie na stronie kanału bramy/weryfikacja stanu bramy/liczba prób zamknięcia.
Mam nadzieję, że zamknięcie bramy masz realizowane sterownikiem "Supli", a nie sterownikiem bramy, bo to tak nie zadziała.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

RomanG wrote: Fri Sep 26, 2025 6:55 pm
sasik wrote: Fri Sep 26, 2025 6:34 pm Witam, teraz mam tak ze jak otwieram brame przesuwna to zamyka sie sama po 15 min a jak otworze furtke to po 2 min brama przesuwna z opcja furtki ale problem pojawia sie gdy podczas zamykania ktos przetnie linie fotokomorek brama wtedy sie cofa i otwiera ale niestety juz ponownie sie nie zamknie dopiero recznie musze zamknac a chcialbym zeby jednak sie zamknela po jakims czasie jak to ogarnac??
Spróbuj ustawić liczbę prób zamknięcia bramy większą od "1".
Znajdziesz to w cloud-zie na stronie kanału bramy/weryfikacja stanu bramy/liczba prób zamknięcia.
Mam nadzieję, że zamknięcie bramy masz realizowane sterownikiem "Supli", a nie sterownikiem bramy, bo to tak nie zadziała.
Na bank że te autozamykanie ma ustawione na samej centrali sterującej.
PijanySmerf

nie mam to zrealizowane poprzez sceny poniewaz mam opcje furtki w bramie i tam nie dalo sie usymtawic tego tak jak chcialem ps ale probkem zostal juz rozwiazany za pomoca wlasnie sceny

Return to “Pomoc”