Zamel ROW-02
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Jeśli pod żyrandolem są trzy przewody to była by szansa na podłączenie ROW-01 i sterowania jedną żarówką
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
wesolytomek
Zamel ROW-02 nie mogę zainstalować. W aplikacji na telefon, po dodawaniu urządzenia pokazuje, że urządzenie dodane prawidłowo ale dioda miga wolno. Ma ktoś jakieś sugestie??? Dziękuję!!!!
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Dodaj jeszcze raz urządzenie z poziomu aplikacji z tym, że na końcu w podsumowaniu odczytaj co jest pod "Poprzedni status" i daj znać co tam odczytałeś.wesolytomek wrote: Fri Apr 20, 2018 12:17 pm Zamel ROW-02 nie mogę zainstalować. W aplikacji na telefon, po dodawaniu urządzenia pokazuje, że urządzenie dodane prawidłowo ale dioda miga wolno. Ma ktoś jakieś sugestie??? Dziękuję!!!!
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
A jakby to wtedy miało być podłączone? O które kable chodzi?shimano73 wrote: Thu Apr 19, 2018 3:18 pm Jeśli pod żyrandolem są trzy przewody to była by szansa na podłączenie ROW-01 i sterowania jedną żarówką
A czemu tutaj nie można użyć 2 kanałowego?
PS a można zrezygnować z jednego kanału i ten kabel wykorzystać jako 0 bez dojścia do puszki?
-
pzygmunt
Sam sobie odpowiedziałeś w "PS". Zarazem jest to powód dla którego trzeba zrezygnować z jednego kanału.Sk_uter wrote: Fri Apr 20, 2018 1:59 pmA jakby to wtedy miało być podłączone? O które kable chodzi?shimano73 wrote: Thu Apr 19, 2018 3:18 pm Jeśli pod żyrandolem są trzy przewody to była by szansa na podłączenie ROW-01 i sterowania jedną żarówką
A czemu tutaj nie można użyć 2 kanałowego?
PS a można zrezygnować z jednego kanału i ten kabel wykorzystać jako 0 bez dojścia do puszki?
-
pzygmunt
To nie jest dobry pomysł. Podłączenie ROW przy kloszu spowoduje to, że moduł będzie tracił zasilanie w momencie wyłączenia światła manualnie.Sk_uter wrote: Fri Apr 20, 2018 2:34 pm Czyli jemu chodziło o to, aby właśnie z jednego kanału zrezygnować na rzecz modułu? Bo myślałem, że jakoś podłączyć chce moduł bezpośrednio pod zylanorem i sterować tylko 1 kanałem, a 2 były sterowany ręcznie.
-
wesolytomek
Witam. Dziękuję za odpowiedź.
Poprzedni status: SSID Not Found
pzygmunt wrote: Fri Apr 20, 2018 1:11 pmDodaj jeszcze raz urządzenie z poziomu aplikacji z tym, że na końcu w podsumowaniu odczytaj co jest pod "Poprzedni status" i daj znać co tam odczytałeś.wesolytomek wrote: Fri Apr 20, 2018 12:17 pm Zamel ROW-02 nie mogę zainstalować. W aplikacji na telefon, po dodawaniu urządzenia pokazuje, że urządzenie dodane prawidłowo ale dioda miga wolno. Ma ktoś jakieś sugestie??? Dziękuję!!!!
-
Lucas
Sprawdź, czy dobrze wpisałeś ustawienia sieci WIFI. Na moje oko moduł nie mógł znaleźć sieci o takiej nazwie jak wprowadziłeś na stronie konfiguracyjnej modułu - stąd dioda miga wolno, bo szuka sieci WIFI.wesolytomek wrote: Fri Apr 27, 2018 11:58 am Witam. Dziękuję za odpowiedź.
fon, po dodawaniu urządzenia pokazuje, że urządzenie dodane prawidłowo ale dioda miga wolno. Ma ktoś jakieś sugestie??? Dziękuję!!!!