Współdzielenie kont supla app / cloud

[email protected]

Dzień dobry,

Mam małe pytanie techniczne.

Scenariusz: Biuro z wbudowaną bramką na kartę przy wejściu do budynku. W biurze jest specjalny przycisk pozwalający wyzwolić bramkę. Styk bezpotencjałowy zatem myślę nad zakupem Zamel SBW01

Pytanie czy w suplacloud / aplikacji można tworzyć oddzielne konta dla pracowników/operatorów?

Urządzenie oraz strefa byłaby skonfigurowana na moim koncie administracyjnym. Natomiast nie chciałbym się dzielić loginem i hasłem do tego konta.
Czy mogę utworzyć konto [email protected] z unikalnym hasłem i przyznać dla tego konta dostęp do strefy / urządzeń?
Nie mam dostępu do np. smartfona osoby, która otrzyma dostęp. Mogę jedynie wysłać login, hasło, instrukcję konfiguracji.

Generalnie stref ma być docelowo kilka.
Pozdrawiam
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

W aplikacji Supla wystarczy, że podasz mail konta, a resztę możesz zrobić zdalnie w Cloud z poziomu administratora.

Apka będzie pytać o hasło, jeśli rejestacja klientów nie jest włączona w Cloud. Ale możesz to ręcznie włączyć w Cloud i wtedy wpuścić dany telefon i go skonfigurować (musisz tylko wiedzieć kiedy ktoś to robi, ale hasła nie trzeba przekazywać).

Poczytaj:
viewtopic.php?t=13370
viewtopic.php?t=11285

Ciekawą alternatywą jest "Zadzwoń do Supli" call.supla.io - czyli tradycyjne otwieranie bramy przez zadzwonienie na jakiś nr telefonu.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “ZAMEL SBW-01”