Obecnie nie można uzyć rolety jako urządzenia grzejącego/chłodzącego.
Przyłączam sie do prośby. Fajny pomysł z tym zamykaniem rolet gdy temperatura wewnątrz rośnie.
SUPLA Scripts
-
flowerek
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
andrzejano
@fracz
Mam prawidłowo ustawioną strefę czasową na supla scripts a w logach przekłamanie o 2 godziny w tył?
Jak to poprawić?
Mam prawidłowo ustawioną strefę czasową na supla scripts a w logach przekłamanie o 2 godziny w tył?
Jak to poprawić?
-
andrzejano
Zauważyłem zmiane na własciwy czas w logach po aktualizacji i restarcie androida
-
wojtas567
Cześć
po aktualizacji chmury straciłem możliwość podglądu na wykresach temperatur z DHT, z DS wszystko jest ok.
Dodam, że wszystkie dane widać w termostatach czy w innych miejscach.
po aktualizacji chmury straciłem możliwość podglądu na wykresach temperatur z DHT, z DS wszystko jest ok.
Dodam, że wszystkie dane widać w termostatach czy w innych miejscach.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
Wszystko śmiga 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
maghost
Hej,
Dużym problemem byłoby wprowadzenie dodatkowo otwarcia procentowego jeśli chodzi o roletę (wsparcie w Supla Scripts)?
Nie ukrywam że często korzystam z tej funkcji
Dużym problemem byłoby wprowadzenie dodatkowo otwarcia procentowego jeśli chodzi o roletę (wsparcie w Supla Scripts)?
Nie ukrywam że często korzystam z tej funkcji