Ja mam właśnie wersje na 4 baterie, to w weekend kupię baterie i sprawdzę.Zibi_007 wrote: Mon Oct 27, 2025 1:13 pmTak, to normalne. Nawet Chińczyk w instrukcji i odpowiedziach na pytania pod aukcją o tym pisał. Marudził coś o kondensator, naładowaniu, rozładowaniu etc. U mnie czasem (ale bardzo rzadko), jeśli nie używam cały dzień, to się potrafi przydarzyć. Jest też taka wersja tego pilota, która ma 4 miejsca na baterie. 2 na CR2016(25) i dwa na CR2032. Podobno jak się obsadzi wszystkie cztery, to problem znika całkowicie. Nie wiem czy działa, bo nie próbowałem, ale wiem, że działa nawet na jednej CR2016 i to ponad pół rokurobertklepacki94 wrote: Mon Oct 27, 2025 9:12 am Cześć, czy kożysta ktoś z takiego pilota do scen ?
Mam dziwne wrażenie że kiedy go nie używam np. godzinę i chce zapalić światło to pierwsze kliknięcie nie zawsze zostaje rozpoznane, tak jak by trzeba było wybudzić pilota?
Poprostu pomimo ustawienia reakcji na przycisku PRESSED nie zawsze on łapie, zasięg pilota raczej jest dobry bo wszytko leży jeszcze na biurku obok siebie.
Zrzut ekranu 2025-10-27 101118.png![]()
A masz może jakiś patent na nie wykonywanie reakcji po restarcie bramki ?