Witam wszystkich.
Dopiero rozpoczynam zabawę z SUPLA i z miłą chęcią przetestowałbym moduł z napędem Nice Wingo 2024 centrala MC424 bramy dwuskrzydłowej.
Pozdrawiam.
Last edited by DamD on Mon Oct 27, 2025 9:06 pm, edited 5 times in total.
Obecnie na stanie SGW-01 x 2, mSBW-02, SBW-02, mROW-02, ROW-01, Auraton Box Supla, DWS, Outdoor Sensor, Bramka Zigbee <=> SUPLA, GG.
Ja też chętnie przetestuje, mam dwa napędy: Genius i FAAC D600. Teraz sterowane są za pomocą urządzenia DIY , ale słabo z zasięgiem, więc będę miał porównanie z oryginałem. Pozdrawiam
Zgłaszam się na testy.
Napęd NICE MC424LR10
Ja powiem tak skromnie Zależy mi na lokalnym MQTT ponieważ brakuję mi tego w moim SBW-02.
Chyba ze zaraz dodacie lokalne MQTT do SBW-02 to wyślijcie komuś innemu mSBW-02 na testy
Pozdrawiam
Last edited by ArtZs on Mon Oct 27, 2025 8:32 pm, edited 1 time in total.
Witam. Chętnie przetestuję nowy sterownik. Teraz korzystam z SBW-02 i używam kontaktrony na 2 skrzydła a chętnie dołożyłbym do furtki i przetestował jak to się sprawuje. Napęd Faac 414 i 2 furtki na domofonach. Pozdrawiam.
W bramie wjazdowej mam SBW-02, w bramie wjazdowej w pracy SBW-02/ANT. Zostały mi dwie bramy garażowe Wiśniowski w domu do osuplowania to chętnie przy okazji przetestuję kolejny produkt. I akurat jeden moduł obleci dwie bramy garażowe na raz łącznie z 4 kontaktronami (do pełnej informacji otwarta/zamknięta/w ruchu)
Tak więc jak najbardziej jestem chętny do testowania, choć pewnie trochę za późno się zgłaszam
Last edited by malarz on Wed Oct 29, 2025 5:01 pm, edited 1 time in total.
Próbuję przerobić pomysły na działające projekty w ArduinoIDE.
A ja się nie piszę na testy , jak bedzie mi potrzebny to sobie kupię . Jako że ostatnio dostałem gniazko to nie bedę nachalny i sobie odpuszę tę nowość i tak nie maiłbym gdzie jej przetestować
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Skoro Mirek czytasz ten temat namiętnie to pozwolę sobie skorzystać z okazji i zapytać czy ktoś u was wpadł na pomysł by SBW był również dostępny w wersji na szynę? Przyznam że taki podwójny z 4 wejściami na szynę to by mi się przydał bardziej niż w wersji "dopuszkowej"