Dostałem dzisiaj newsletera a tam:
https://www.auraton.pl/aplikacja
Skrót myślowy? Zapewne chodziło im o cloud. Może wprowadzać w błąd.
BTW
Orientuje się ktoś, kolega ma system ogrzewania podłogowego Auraton, czy wystarczy bramka by "spiąć" z Suplą?
Auraton smart z aplikacją Supla
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Aplikacja == aplikacja webowa == Clouduchnast.michal wrote: Tue Aug 19, 2025 9:04 am Skrót myślowy? Zapewne chodziło im o cloud. Może wprowadzać w błąd.
Na screenach widać, że chodzi o Cloud. Słowo "aplikacja" nie jest zarezerwowane do apek na telefonie, choć często w ten sposób to na tym forum nazywamy.
To zależy. Urządzenia Auraton Smart można spiąć z Boxem. Jeśli tam ma/miał Auraton Pulse, to będzie się to dało przepiąć na Box. Ale Auraton ma też inne zestawy, które nie współpracują z Boxem.uchnast.michal wrote: Tue Aug 19, 2025 9:04 am Orientuje się ktoś, kolega ma system ogrzewania podłogowego Auraton, czy wystarczy bramka by "spiąć" z Suplą?
Także trzeba sprawdzić dokładnie, jaki sprzęt ma kolega.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
[email protected]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 18 times
Bardzo proszę o informację na maila "serwis@lars" jakie modele urzadzeń "kolega" posiada: jaka listwa do podłogówki, jakie regulatory? Krótko, szybko i jednoznacznie odpowiemy na zadane powyżej pytanie.uchnast.michal wrote: Tue Aug 19, 2025 9:04 am Dostałem dzisiaj newsletera a tam:
auraton.png
https://www.auraton.pl/aplikacja
Skrót myślowy? Zapewne chodziło im o cloud. Może wprowadzać w błąd.
BTW
Orientuje się ktoś, kolega ma system ogrzewania podłogowego Auraton, czy wystarczy bramka by "spiąć" z Suplą?
W.R.
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Dziękuję za odpowiedź, przesłałem informacje koledze.Bardzo proszę o informację na maila "serwis@lars" jakie modele urzadzeń "kolega" posiada: jaka listwa do podłogówki, jakie regulatory? Krótko, szybko i jednoznacznie odpowiemy na zadane powyżej pytanie.
W.R.
Napisane e-mail jak tylko uzyskam odpowiedź.
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
"Namówiłem" sąsiada na zestaw do ogrzewania podłogowego. Parowanie z bramka ściennych termostatów i listwy przebiegło gładko ale.. heat monitor listwy pobiera temperaturę ściennego ale ustawienia zadanej temperatury nie stosuje się. Jak połączyć kanał listwy z termostatem ściennym by widoczny był jako jeden i możliwe było sterowanie z pomieszczenia?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W cloud w termostacie z listwy ustaw termostat nadrzędny na hmuchnast.michal wrote: Tue Nov 04, 2025 6:16 pm "Namówiłem" sąsiada na zestaw do ogrzewania podłogowego. Parowanie z bramka ściennych termostatów i listwy przebiegło gładko ale.. heat monitor listwy pobiera temperaturę ściennego ale ustawienia zadanej temperatury nie stosuje się. Jak połączyć kanał listwy z termostatem ściennym by widoczny był jako jeden i możliwe było sterowanie z pomieszczenia?
Najlepsze suple dla Twojego domu