Teploměr

Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

[email protected] wrote: Wed Nov 05, 2025 8:45 pm Dobry den, mam basic sonoff r2, nejde pripojit, prosim o radu, menila se wifi sit, z uctu jsem jej odstranil a už nejde pripojit, nejde prepnout do modu konfigurace-parovani takze nijdy nenajde zarizeni. Je to verze supla. Dekuji za radu
Musíš ještě napsat čtyři nebo pět témat, jinak ti nikdo neodpoví.
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Nejprve nám prosím sdělte, zda se jedná o upravený Sonoff, který lze ovládat bránou nebo má teploměry? Nezapomeňte, že upravené Sonoffy mohou být nebezpečné a ohrožující život.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Ollamp

Zdravím mohu se zeptat mě to zase chvilku funguje a pak to nezaraguje mam taky R2 5 čidel a potřebuji aby 1 čidlo ovladalo kotel tudíž spínač ma nastavené takto reakce díky
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt

Kúpili ste si túto položku alebo ste boli na nej závislí?
Ollamp

Zdravím zakoupil jsem ji
pzygmunt

V takovém případě se prosím obraťte na prodejce. Požádejte také o certifikát CE. Měl bych dodat, že úprava zařízení ruší certifikát CE od výrobce a subjekt provádějící úpravu musí vydat nový.

Nezapomeňte, že takové úpravy mohou představovat hrozbu pro zdraví a dokonce i život.

Return to “Obecná diskuse”