[i] Wersja 25.11
W tematach chyba nie ma ograniczenia liczby znaków, więc można napisać [iOS] oraz [Android]. Mnie się nie myli, bo czytam w jakim dziale piszę, ale na telefonie to jednak słabo widać i rozumiem te pomyłki.
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
kurus
Od wczorajszej kompilacji nie idzie wrócić do wcześniejszych bądź do oficjalnej wersji bo wywala aplikację, wysłałem raport. Czy tylko u mnie nazwa kanału nie jest wyśrodkowana względem jej ikony?
Najwięcej to widać przy kanale taras
Najwięcej to widać przy kanale taras
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Podejrzewam, że to przez to, że zmienił się model danych i nie ma migracji wstecznej, ale nigdy jej nie robiłem. Z jakiego powodu chciałeś wrócić do poprzedniej wersji?kurus wrote: Wed Nov 05, 2025 8:54 pm Od wczorajszej kompilacji nie idzie wrócić do wcześniejszych bądź do oficjalnej wersji bo wywala aplikację, wysłałem raport. Czy tylko u mnie nazwa kanału nie jest wyśrodkowana względem jej ikony?
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Michał nazwy profilów się wyświetlają ale niepotrzebnie skraca nazwę akcji. Np. akcja ,,Brama” wyświetlała się poprawnie a teraz niepotrzebnie skraca i wyświetla kropki.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
mipolansk
To nie było zamierzone. A te nazwy kanałów wcześniej mieściły się w jednej linii?robertklepacki94 wrote: Thu Nov 06, 2025 8:52 am Michał nazwy profilów się wyświetlają ale niepotrzebnie skraca nazwę akcji. Np. akcja ,,Brama” wyświetlała się poprawnie a teraz niepotrzebnie skraca i wyświetla kropki.
IMG_5271.jpeg
-
robertklepacki94
Tak bez problemu, widac to w tym temacie viewtopic.php?p=216130#p216130
Może nie ten same akcje ale nzawy dłuższe.
-
mipolansk
Chodzi mi o nazwę, ale widzę, że tam jest w dwóch liniach napisana. Postaram się tak poukładać, żeby było po staremu.robertklepacki94 wrote: Thu Nov 06, 2025 10:41 am Tak bez problemu, widac to w tym temacie viewtopic.php?p=216130#p216130
-
kurus
Chciałem na chwilę wrócić do oficjalnej i klops aby sprawdzić czy tam też nazwy kanałów są przesunięte względem ikonymipolansk wrote: Wed Nov 05, 2025 9:12 pmPodejrzewam, że to przez to, że zmienił się model danych i nie ma migracji wstecznej, ale nigdy jej nie robiłem. Z jakiego powodu chciałeś wrócić do poprzedniej wersji?kurus wrote: Wed Nov 05, 2025 8:54 pm Od wczorajszej kompilacji nie idzie wrócić do wcześniejszych bądź do oficjalnej wersji bo wywala aplikację, wysłałem raport. Czy tylko u mnie nazwa kanału nie jest wyśrodkowana względem jej ikony?
-
robertklepacki94
Michał, jest chyba dobrze.
U mnie pierwsze dwie akcje mają bardzo długą nazwę, muszę to zmienić.
Nie wiem czy można coś jeszcze zrobić z nazwą profilu ? U mnie też jest długa może dlatego.
Dzięki za dodanie tej funkcji.
U mnie pierwsze dwie akcje mają bardzo długą nazwę, muszę to zmienić.
Nie wiem czy można coś jeszcze zrobić z nazwą profilu ? U mnie też jest długa może dlatego.
Dzięki za dodanie tej funkcji.