ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SRW-01 :)
-
mario246
Chętny, u mnie 20 rolet i u sąsiada do ogarnięcia 16 żaluzji 
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Współpracuje tak samo jak obecny SRW. Nie ma detekcji prądubono122b wrote: Thu Nov 13, 2025 4:39 pm Cześć,
Czy możliwe że nowe srw będą lepiej współpracować z żaluzjami fasadowymi? Obecnie mam zwykłe srw i sterowanie lamelami nie jest tak precyzyjne jak w mSRW.
Jakby co to jestem oczywiście chętny żeby przetestować
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Dunay
W sam na podłączenie do nowej rolety balkonowej. Zgłaszam chęć do testów
-
veeroos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
No dobra to i ja zgłaszam się na testy, wiem, nie mam rolet (tak już się wcześniej przyznałem), ale na potrzeby testów mogę zakupić silnik i zrobić testy kiedyś i tak rolety założę, może dzięki temu modułowi będę miał większą motywację
.
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more
https://github.com/v33r005
https://github.com/v33r005
-
Patryk90
Dzień dobry,
czy taka "świeżynka" jak ja też może się zapisać na testy?
Mam łącznie 6 rolet. Do jednej podłączony sterownik F&F, reszta puszek czeka na swoich mieszkańców.
Zdecydowałem się w całym domu na Suplę (cały czas oglądam, kupuje i kompletuję), więc mógłbym potestować, jak to działa z roletami.
Może się uda?
czy taka "świeżynka" jak ja też może się zapisać na testy?
Mam łącznie 6 rolet. Do jednej podłączony sterownik F&F, reszta puszek czeka na swoich mieszkańców.
Zdecydowałem się w całym domu na Suplę (cały czas oglądam, kupuje i kompletuję), więc mógłbym potestować, jak to działa z roletami.
Może się uda?
To i ja się zgłoszę choć widzę, że jak zwykle sporo chętnych 
Mam już kilka rolet sterowanych przez mSRW-01, SRW-01 i DIY(inCan) i czekam na montaż dwóch żaluzji fasadowych (3m x 2,4m), dwóch trochę węższych i rolety na fixa (1,8m z 2,2m). Przewidziany montaż do końca listopada.
Do żaluzji docelowo mają iść SRW-02m, ale jeszcze nie kupowałem. Przy okazji spytam czy SRW-02m też dostanie niebawem esp32
SRW-01 z esp32 mogę testować właśnie na wspomnianych żaluzjach lub tej sporych rozmiarów rolecie z prywatną instancją chmury
Mam już kilka rolet sterowanych przez mSRW-01, SRW-01 i DIY(inCan) i czekam na montaż dwóch żaluzji fasadowych (3m x 2,4m), dwóch trochę węższych i rolety na fixa (1,8m z 2,2m). Przewidziany montaż do końca listopada.
Do żaluzji docelowo mają iść SRW-02m, ale jeszcze nie kupowałem. Przy okazji spytam czy SRW-02m też dostanie niebawem esp32
SRW-01 z esp32 mogę testować właśnie na wspomnianych żaluzjach lub tej sporych rozmiarów rolecie z prywatną instancją chmury
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
paabu
Też się zapisuję - chciałbym porównać do działającego LoraTap z Suplą. Mam jeszcze kilka rolet w kolejce...
-
wesec
Chętnie przetestuję. Obecie używam SWR-01 OD 2016/2017.
11 ROLET DO TESTOWANIA
11 ROLET DO TESTOWANIA
-
kryczka
Zgłaszam się na testy. Moje rolety w biurze chętnie przywitają nowego kierownika który nimi posteruje 
Montaż instalacji elektrycznych, elektronika, informatyka, automatyka. Inteligentne domy, telewizja przemysłowa, instalacje alarmowe.