Jak wgrywa się firmware podajesz nazwę pliku i później wskazujesz w jakim folderze on jest.LukiSpajder wrote: Sun Nov 16, 2025 1:46 pm Testy zrobione na jednym ESP dwa porty , obydwa wykrywa można przez nie wgrać , zgrać soft . Co prawda nie zresetował się po zakończeniu - ale jest komunikat . Kopia zapasową zrobiona - zaraz się przydało bo namieszałem przy aktualizacji nie ten plik i ESP się wysypało.
Tak więc wszystkie kroki przeszedłem a nie bez aktualizacji . Wgrywanie od nowa poszło , przywracanie kopi z wcześniej zgranego pliku przez skrypt - poszło .
Program wygląda bardzo dobrze intuicyjnie się w nim człowiek porusza komunikaty czytelne prowadzące do celu .
Działa , Rewelacja
Nie wiem czy tak ma być ale jeśli wybiera plik i wpisze np. L daje enter to wyskakuje okno z wyborem katalogu otwieram dysk C znajduje katalog ale nie mogę go otworzyć mimo że plik bin jest w środku .
Teraz tak podaje dokładną nazwę pliku do wgrania i enter otwiera się okno odszukuje folder i nie mogę go otworzyć aby wskazać plik . Ale zaznaczając folder daje Enter i program wyświetla że znaleziono plik .
Tyle że za każdym razem muszę podać nazwę pliku co do słowa .
Czy tak to działa czy u Mnie coś nie tak ?
W oknie nie wybierzesz pliku, jak by tak było to być nie musiał podawać nazwy pliku.