ZAMEL - no to zaczynamy :)
-
w@hu
Gwarantuję że będziesz miał problem. W urządzeniach techniczny podlegających pod UDT nie można tak sobie wprowadzać zmian, bez uzgodnień, bez odpowiedniego zatwierdzonego projektu. Wiem to z praktyki -dla przykładu nawet zamontowanie kamery której zadaniem jest poprawa bezpieczeństwa w przypadku uwięzienia ludzi w windzie wymagało uzyskania pozwolenia na wprowadzenie takiego usprawnienia.Sk_uter wrote: Mon Apr 09, 2018 2:54 pm Hmm o tym nie pomyślałem, mówili, że będę co roku miał kontrolę, ale to ma być dodatkowy system, bo aktualnie mam zwykłe przyciski + IRDA na pilota, więc myślę, że problemu nie powinno być.
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
Dostałem odpowiedź, że dostaniemy zgodę tylko będziemy musieli dokumentację zrobić, więc czekam na Ernesta jak będziecie mieli zrobione sterownik i będzie można zacząć testy.
Czy już wiadomo na jak daleko jesteście z stworzeniem tego sterownika?
Pozdrawiam
Czy już wiadomo na jak daleko jesteście z stworzeniem tego sterownika?
Pozdrawiam
-
Ernest
Hej,
Mieliśmy problem z wynikami badań naszych sterowników wielokanałowych ROW-07 , mamy już poprawioną konstrukcję i wkrótce będziemy testować z forumowiczami.
Mieliśmy problem z wynikami badań naszych sterowników wielokanałowych ROW-07 , mamy już poprawioną konstrukcję i wkrótce będziemy testować z forumowiczami.
-
Dunay
ROW-07? Wow
ciągle myślę, gdzie to mógłbym wykorzystać... 
-
MMarcin
U mnie w ogrodzie też będzie miał czym sterować.