ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW ROW-02 :)
-
PuteR
Jak zawsze zgłaszam swoją gotowość do testowania.
-
myszektbg
Montowałem ostatnio u kolegi 3szt Row-02m mogę dołożyć Row-02 na testy bo jest jeszcze zapotrzebowanie.
A z ciekawości na czym jest ROW-02M ?
A z ciekawości na czym jest ROW-02M ?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
To jest ROW-02, a nie mROW-02Sk_uter wrote: Wed Nov 19, 2025 2:47 pm Wymiary zostają normalnego ROW czy mROW? Licznik energii też będzie?
Także obudowa i podstawowe funkcje pozostają bez zmian.
Z różnic względem poprzedniego ROW-02 jest: doszła funkcja włącznika schodowego, oraz możliwość pracy jednocześnie na Supli i na lokalnym mqtt.
Na też web interface na https zabezpieczony hasłem oraz funkcje związane z aktualizacją softu z Cloud.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Włącznik schodowy? Może masz na myśli automat. Jeśli mogę wyrazić moje zdanie to po kiego tak rozdrabniać produkty i marnować czas i zasoby? Wychodzi na to że wprowadzany odświeżony ROW ma te same funkcje co mROW oprócz pomiaru prądu a "starą obudowę' . Skoro różnią się tylko tym to nie lepiej pozostawić mROW-02 który jest wygodniejszy bo po prostu mniejszy i ewentualnie wprowadzić wersję bez pomiaru z innym oznaczeniem np mROW-02x (co pewnie uczyni produkt tańszym) albo na odwrót - moduł z pomiarem z dodatkowym oznaczeniem w nazwie?klew wrote: Wed Nov 19, 2025 3:28 pmTo jest ROW-02, a nie mROW-02Sk_uter wrote: Wed Nov 19, 2025 2:47 pm Wymiary zostają normalnego ROW czy mROW? Licznik energii też będzie?
Także obudowa i podstawowe funkcje pozostają bez zmian.
Z różnic względem poprzedniego ROW-02 jest: doszła funkcja włącznika schodowego, oraz możliwość pracy jednocześnie na Supli i na lokalnym mqtt.
Na też web interface na https zabezpieczony hasłem oraz funkcje związane z aktualizacją softu z Cloud.