Tez bym się zapisał, jeśli można.
Mam teraz chiński licznik z Tuya, który pokazuje co i jak chce.
Zamontowałbym coś porządnego.
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW MEW-01 :)
-
paco52327
Mam dwa trzeci jak znalazł się przyda. Zgłaszam się.
też chętnie przetestuje - nie mam żadnego licznika a chetnie sprawdze jak klimatyzatory sa prądożerne bo na obecnym rozliczeniu rocznym już nietety przekroczyłem zużycie nad produkcjie (dobrze ze mam nadwyżke z poprzednich lat
-
Marcin1983
No proszę
mam od 3 lat 2 starsze wersje w domu, jedna na cały dom + fotowoltaika drugi tylko kotłownia z pompą ciepła. Jeśli interesuje Was moje zdanie to z chęcią się podejmę testów i dam feedback.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Także chętny na testy, mam gospodarstwo obwodów i urządzeń do opomiarowania bardzo dużo(stolarnia, tokarki itd.).
Do stycznia mogę też wrzucić licznik na maszynę produkcyjną i porównać pomiary z analizatorem sieci Siemens. Na maszynie sporo napędów, serw, falowników, zasilaczy, prądy rzędu 15-30A non stop.
Do stycznia mogę też wrzucić licznik na maszynę produkcyjną i porównać pomiary z analizatorem sieci Siemens. Na maszynie sporo napędów, serw, falowników, zasilaczy, prądy rzędu 15-30A non stop.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
kwikus
Chętny do testów nowego MEW 01. Moja rozdzielnica ma jeszcze miejsce i chętnie go tam zamontuję. Posiadam instalację 3F i PV na dachu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
4x Sonoff basic, 2x smart DGM, 1x Sonoff Touch, 1x LIW-01, 2x PNW- 01, ESP 8266 sterowanie bramą wjazdową 
-
michael
Zgłaszam sie na testy. Mam "starego" MEWa w rozdzielnicy. Także chętne podmienię i porównamy:)
-
zlomar
- Has thanked: 1 time
Zgłaszam się do testów.
Miesiąc temu do licznika EON za pomocą złącza P1 HAN moduł esp32
Technik z EON mówił że pierwszy raz ktoś instaluje do licznika w ogrodzenieniu dla domku jednorodzinnego, oraz że odczyt tylko jednokierunkowy.
Testuje i działa odczyt dwukierunkowo.
Z chęcią przetestuję i porównam z MEW.
Może tym razem uda sie załapać.
Miesiąc temu do licznika EON za pomocą złącza P1 HAN moduł esp32
Technik z EON mówił że pierwszy raz ktoś instaluje do licznika w ogrodzenieniu dla domku jednorodzinnego, oraz że odczyt tylko jednokierunkowy.
Testuje i działa odczyt dwukierunkowo.
Z chęcią przetestuję i porównam z MEW.
Może tym razem uda sie załapać.