No widzisz, tak można zaufać AI
Chyba, że to jest mapa wielkiego Azerbejdżanu i AI wie coś, o czym my jeszcze nie wiemy
No widzisz, tak można zaufać AI
Dodane, wersja powinna się lada moment pojawić w telefonachLector wrote: Tue Dec 09, 2025 10:19 am Czy jest szansa na dodanie dla zwykłego ściemniacza (nie RGB) dodawanie ulubionych kolorów - nastaw mocy?
Właśnie zainstalowałem. Jest git. Testuję.mipolansk wrote: Mon Dec 15, 2025 12:48 pmWybór kółko/suwak przywrócę w następnym wydaniuQLQ wrote: Sat Dec 13, 2025 5:47 pm Ok. Dla RGB JEST ŚWIETNIE PRZEROBIONE. Co do ściemniacza ja.bym pozostawił poprzednią wersję i do niej wrócil. Tam nie trzeba było nic zmieniać.
Edit 18.48: i też był wybór kółko/ suwak.
Było jak dla mnie fajniejsze.
trochę późno a dałoby radę dodać to do scen ? bo tam tylko suwak i jak jakiś fajny kolor ustawie w apce to z sceną trudniejmipolansk wrote: Sat Dec 06, 2025 2:18 pm Jeszcze podpowiem, że jak dotkniecie tego białego pola, gdzie jest jasność i kolor, to możecie wprowadzić kolor hexadecymalne![]()
W scenach to chodzi Ci o cloud?myxhir wrote: Sat Jan 03, 2026 7:26 pm trochę późno a dałoby radę dodać to do scen ? bo tam tylko suwak i jak jakiś fajny kolor ustawie w apce to z sceną trudniej
zgadza się bo tam dalej jest suwak i ciężko myszką tak utrafić kolor a tak to mógłbym w apce może ustawić kolor, sprawdzić kod w Hex i taki też wklepać w clouda
Apka prezentuje tylko to co przychodzi z urządzenia. Jeżeli w logach na urządzeniu widać że urządzenie zaczyna od nowa liczyć procenty, to problem jest po stronie urządzenia. Apka wysyła tylko komendę zamknij, a położenie rolety przychodzi z urządzenia.Maniek913 wrote: Mon Jan 05, 2026 4:30 pm Chciałem zasygnalizować dziwny błąd przy żaluzjach fasadowych , który drążyłem w tym wątku :
viewtopic.php?t=17924&start=10
uwidoczniony na tym filmiku :
https://www.youtube.com/shorts/99mI3t148W0
Opisywany efekt występuje tylko jeżeli sterujemy z telefonu .Zarówno sterowanie z fizycznych przycisków , jak i z cloud działa poprawnie. Dodatkowo przy podniesionej rolecie przesunięcie suwaka lameli powoduje wykonanie opuszczenia rolety i jednocześnie ustawienie zadanego kąta lameli (nie wiem, może tak miało być ?) Mam aplikację w wersji 25.12.01