ROW-02 i SLW-01 problem z połączeniem z siecią

Sterownik dwukanałowy
Baker

Witam,
Proszę o pomoc, zainstalowałem ww. moduły u siebie w mieszkaniu i przy oby dwóch mam problem, urządzenia są widoczne w panelu na supla.org, niestety są one jako wyłączone i w żaden sposób nie mogę nimi sterować, kilkukrotna ponowna konfiguracja urządzeń również nie pomogła. Dioda na module mruga 1/sek, tak jakby nie mógł połączyć się z serwerem.
Internet i router WiFi są od UPC, jak loguje się na routerze to modułów ZAMELa nie ma na liście urządzeń połączonych z siecią WiFi. Problem nie jest z odległością, gdyż wszystko jest w jednym pokoju.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problem. System zapowiadał się fajnie a tu na początku problem.

Pozdrawiam
pzygmunt
Been thanked: 59 times

1. Wyślij na priv-a adres email na który masz konto zarejestrowane to sprawdzę co tam jest ustawione.
2. Dodaj jeszcze raz urządzenie w aplikacji i na końcu odczytaj co masz napisane w „Poprzedni status”
SUPLA.... Nareszcie w domu.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

SUPLA.... Nareszcie w domu.
Baker

Witam,
Wielkie dzięki za pomoc, coś gdzieś musiałem zle wpisać (3 razy sprawdzałem i było OK :roll: ;) );
po odinstalowaniu wszystkiego i ponownej instalacji wszystko działa jak należy:D
jeszcze raz dzięki

Return to “ZAMEL ROW-02”