Chciałbym wykorzystać harmonogramy które posiadam do sterowania gniazdkiem. Przypisać stary harmonogram do nowego gniazdka.
Niestety za nic nie wiem jak to zrobić. Potrafię zrobić nowy harmonogram i dotychczas tak robiłem. Ale ilosc stworzonych harmonogramie jest ograniczona.
Potrzebuje prostej instrukcji jak to zrobić.
Harmonogramy- problem z ustawieniem wspoldzielenia
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Harmonogramy sterują albo kanałem albo grupą kanałów albo sceną.
Jak chcesz jednym harmonogramem uruchomić kilka rzeczy to stwórz scenę, tam ustaw co się ma włączyć, a następnie przypisz ta scenę do harmonogramu zamiast jednego kanału
Jak chcesz jednym harmonogramem uruchomić kilka rzeczy to stwórz scenę, tam ustaw co się ma włączyć, a następnie przypisz ta scenę do harmonogramu zamiast jednego kanału
-
Autorus
Ustawiłem scenę, zrobilem specjalnie nowy harmonogram. Stare harmonogramy skasowałem.
Ale nie ruszyło.
Bede walczył dalej.
W scenie mam 3 gniazdka.
Ale nie ruszyło.
Bede walczył dalej.
W scenie mam 3 gniazdka.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Wrzuć jakieś screeny z konfiguracji w cloudAutorus wrote: Sat Jan 10, 2026 7:34 pm Ustawiłem scenę, zrobilem specjalnie nowy harmonogram. Stare harmonogramy skasowałem.
Ale nie ruszyło.
Bede walczył dalej.
W scenie mam 3 gniazdka.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Napisz do [email protected] z prośbą o zwiększenie limitówAutorus wrote: Sun Dec 28, 2025 7:52 am Chciałbym wykorzystać harmonogramy które posiadam do sterowania gniazdkiem. Przypisać stary harmonogram do nowego gniazdka.
Niestety za nic nie wiem jak to zrobić. Potrafię zrobić nowy harmonogram i dotychczas tak robiłem. Ale ilosc stworzonych harmonogramie jest ograniczona.
Potrzebuje prostej instrukcji jak to zrobić.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Autorus
Ze scenami sie mi nie powiodło ale grupy kanalow działają bardzo dobrze. Widzę je tez w aplikacji.
Jak sprawdzić ile mam zajęte z limitu?
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
https://cloud.supla.org/account, tam masz przycisk "Pokaż moje limity"Autorus wrote: Sun Jan 11, 2026 8:38 am Ze scenami sie mi nie powiodło ale grupy kanalow działają bardzo dobrze. Widzę je tez w aplikacji.