jak włączyć powiadomienia

jerzy73

Jakieś trzy lata temu uruchomiłem kilka prostych układów na esp-01 z powiadomieniami z pushover. Do tej pory działają bez problemu.
Teraz usiłuję stworzyć coś podobnego, ale mi nie wychodzi. Na https://gui-generic-builder.supla.io/ generuję wsad.
Zaznaczam przekaźniki, przyciski i pushover. W konfiguracji, żaden z przekaźników (łącznie z wirtualnym) nie ma powiązania
z pushover. Jak powiązać te przekaźniki z pushover.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

jerzy73 wrote: Wed Oct 29, 2025 2:48 pm Jakieś trzy lata temu uruchomiłem kilka prostych układów na esp-01 z powiadomieniami z pushover. Do tej pory działają bez problemu.
Teraz usiłuję stworzyć coś podobnego, ale mi nie wychodzi. Na https://gui-generic-builder.supla.io/ generuję wsad.
Zaznaczam przekaźniki, przyciski i pushover. W konfiguracji, żaden z przekaźników (łącznie z wirtualnym) nie ma powiązania
z pushover. Jak powiązać te przekaźniki z pushover.
Na oficjalnych serwerach Supli są natywnie wspierane powiadomienia push bez konieczności dodawania pushovera. Czy to nie wystarczy?
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
jerzy73

Dzięki. Przejrzałem posty i znalazłem jak to się robi bez pushover.
jaho2000

Cześć wszystkim. Przeszukałem forum i nie potrafię znaleźć przepisu, jak ustawić powiadomienia PUSH na telefonie dla sterownika mSRW i SRW. Czy gdzieś jest taka informacja lub czy ktoś może mi powiedzieć, jak ustawić te powiadomienia? Z góry dziękuję.
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

W cloud ustaw reakcję oraz "co ta reakcja ma wykonać" po spełnieniu konkretnego warunku - w twoim przypadku "Wyślij powiadomienie"
jaho2000

@djalex dziękuję, działa :)

Return to “Pomoc”