ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SBW-02 :)

Adam K.

Chętnie przetestuję.
Właśnie jestem na etapie budowy nowego garażu, w przyszłym tygodniu montuję bramę segmentową Wiśniowskiego.
Obecnie w użyciu posiadam dwie sztuki SBW-02, więc będzie do czego porównać.
Gang

Cześć!
Mam swoje rozwiązanie na starym DIY, chętnie przetestuję Prawilny sterownik.

NICE HOPP który mruga krańcówką podczas otwierania/zamykania będzie niezłym testem dla tego sterownika ;)

Sterownik jest w domu, steruję bramą i jej połówką poprzez skrętkę która trochę zakłóceń sieje co będzie kolejnym dobrym testem dla sprzętu od Zamela.

Oprócz tego około 50 urządzeń w sieci wifi więc znowu ciekawie ;)
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
Juszczak46

Chętnie przetestuję
czerygdz

Polecam się do testów :)
Kilka bram do podmiany z DIY
poszukiwacz

Zgłaszam się do testów, posiadam sbw-02 oraz diy, obecne mrozy im nie straszne ale chętnie bym sprawdził w boju młodszego brata na esp32 :)
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

Bram i sterowników ci u nas dostatek, ale i te przyjmiemy na znak zwycięstwa Supli z Zamelem nad chińskim zakonem ;-)

Zgłaszam się :)
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
Instal

Posiadam w swoim FACC 740 wersję SBW-01.Działa od pół roku bez pudła. Uruchomione sceny, powiadomienia ,call.io Chętnie na drugim kanale uruchomię furtkę. Już wcześniej przymierzałem się do podmiany. A tu teraz jest szansa wykorzystać nowy model.Na forum jestem zarejestrowany dopiero od dwóch dni więc nie wiem czy mogę wybiegać przed szereg.
Olii

chętny!
voytekf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Mam 2 napędy somfy (brama garażowa i wiazdowa) w obu oprócz możlwiósci sterowania aplikacją Tahoma mam też moduły div kupione tutaj. W bramie garażowej mam podpięte kontraktrony i tu wszystko działa bez zarzutu. Jednak w napedzie bramy wiazdowej podpiete czujniki mam pod naped i problem jest z tym, że powiadomienia o otwartej bramie prychodzą mimo, że jest zamknięta. Z tego co wiem w nowych modułach można sterować filtrowaniem - chętnie bym to przetestował oraz ogołnie stabilność.
Maniek913

Mam swoje DIY, chętnie przetestuję. Ciekawe jak wypadnie porównanie - zasięg w garażu jest marny.

Return to “Nowości”