Ma lokalne mqtt?
Mam starszy model i z chęcią potestuje z faac i bft.
No i koniecznie z HA!
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SBW-02 :)
... a co szkodzi ... się zgłosić! 
Byłaby okazja, żeby zabudować nowy sprzęt do nowych bram garażowych - nowe już czekają u instalatora na lepszą pogodę do montażu. Stare nie spełniały (według synowej) warunków estetycznych.
Do tej pory nie udało mi się namówić synową na podłączenie "jej" bramy do "Supli", a że pracowała w Zamelu, to taka zmiana sterowania może przekonałaby ją. ...chyba, że akurat byłby to argument - przeciw!
... ale myślę, że chyba jednak nie! 
Byłaby okazja, żeby zabudować nowy sprzęt do nowych bram garażowych - nowe już czekają u instalatora na lepszą pogodę do montażu. Stare nie spełniały (według synowej) warunków estetycznych.
-
winek1986
Nice Spido oczekuje na sbw-02
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jest lokalne mqttmaciejka104 wrote: Fri Jan 30, 2026 6:17 pm Ma lokalne mqtt?
Mam starszy model i z chęcią potestuje z faac i bft.
No i koniecznie z HA!
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
PuteR
Ostatnio nie maiłem szczęścia, spróbuję raz jeszcze może tym razem się uda.
Mam jedną z pierwszych wersji sbw (pierwszy moduł jaki kupiłem zamel), była by okazja porównać działanie.
Jestem Chętny i gotowy do testów.
Mam jedną z pierwszych wersji sbw (pierwszy moduł jaki kupiłem zamel), była by okazja porównać działanie.
Jestem Chętny i gotowy do testów.
-
ArtZs
Przyjmę do testowania lokalnego MQTT. Obecnie mam "stare" SBW-02 + napęd NICE.
-
TGHM
Montujemy SBW regularnie, chętnie przyjmę na testy. Sezon idzie to się przyda kilka testów.
Jeżeli dobrze kojarzę, to kiedyś dzwoniliście do mnie z tel. z końcówką *708 w sprawie naszych blisko 500 liczników w jednej sieci.
Zapraszam do kontaktu, Pozdrawiam.
Jeżeli dobrze kojarzę, to kiedyś dzwoniliście do mnie z tel. z końcówką *708 w sprawie naszych blisko 500 liczników w jednej sieci.
Zapraszam do kontaktu, Pozdrawiam.