Cześć,
Nie znalazłem tematu, więc zakładam.
Sprzedam 4 sztuki ZAMEL supla SRW-01. Moduły były jedynie rozpakowane i sprawdzone. Wszystkie działają.
Sprzedaję, bo moje rolety niestety nie obsługują tego typu rozwiązania.
Cena: 100 zł/sztuka + wysyłka paczkomatem/poleconym (koperta bąbelkowa).
Dwie i więcej sztuk, wysyłka gratis.
GIEŁDA
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
cześć
Jestem w trakcie sprzedawania moich sterowników radiowych INEL ST-01R (docelowo 14 do sprzedania) i właśnie sukcesywnie wymieniam je na SRW-01 . Może takich potrzebujesz ? cena za jeden 50zł (używany, w pełni sprawny, no i oczywiście bez gwarancji bo zamontowany 4 lata temu) .
Do tych twoich srw-01 masz fakturę (gwarancję) jakby coś było nie tak ?
a tak z ciekawości : co CI nie pasuje w tych srw-01 ? bo ja jestem nimi zachwycony i jakoś sobie nie wyobrażam żeby gdzieś nie pasowały
Nie jestem fachowcem jeśli chodzi o silniki do rolet ale chyba wszystkie mają 4 kable :
-PE,
-N ,
-ruch silnika w jedną strone,
- ruch silnika w drugą stronę
napisz coś więcej , bo może nie będziesz musiał ich sprzedawać tylko je ustawić … skalibrować i będzie wszystko chodziło
pozdr
Jestem w trakcie sprzedawania moich sterowników radiowych INEL ST-01R (docelowo 14 do sprzedania) i właśnie sukcesywnie wymieniam je na SRW-01 . Może takich potrzebujesz ? cena za jeden 50zł (używany, w pełni sprawny, no i oczywiście bez gwarancji bo zamontowany 4 lata temu) .
a tak z ciekawości : co CI nie pasuje w tych srw-01 ? bo ja jestem nimi zachwycony i jakoś sobie nie wyobrażam żeby gdzieś nie pasowały
Nie jestem fachowcem jeśli chodzi o silniki do rolet ale chyba wszystkie mają 4 kable :
-PE,
-N ,
napisz coś więcej , bo może nie będziesz musiał ich sprzedawać tylko je ustawić … skalibrować i będzie wszystko chodziło
pozdr
-
Dunay
Rolety są radiowe od Aluprof. Z rolety wychodzi tylko N, L i PE. Zatem nic nie wskóramy. Jedyne wyjście to w przyszłości współpraca 433Mhz z Supląwsosniak wrote: Sun Jun 10, 2018 2:09 pm cześć
-PE,
-N ,
pozdr
Co do gwary. Muszę poszukać pudełka z którym przyszły. Zamawiane na dlaelektrykow pl. Jak weźmiesz wszystkie 4 to stówkę oszczędzisz
-
mareks6
a to nie prościej rozebrać roletę i podpiąć się z SRW bezpośrednio w niej? Silnik taki sam jak wszędzie, jedynie sygnały góra/dół nie są wyprowadzone na zewnątrz obudowy...
-
mateola
A moze wiecie jak stworzyc cos ala wirtualny przycisk to wtedy bede potrafil zintegrowac sterowanie 433 Mhz z Supla
viewtopic.php?f=9&t=3505
viewtopic.php?f=9&t=3505
-
Espablo
Proszę nie robić bałaganu na forum i trzymaj się tematu. Popraw swoje posty i nie używaj czerwonego koloru. Ten kolor jest zarezerwowany dla moderatorów.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
mateola
Kolor poprawilem, nie znalem tej zasady. A zwyczajnie szukam pomocy, wydawalo mi sie ze od tego jest wlasnie to forum.
-
Espablo
Jak mam jakiś problem to na początek szukam na forum czy ktoś nie miał podobnych. Jeśli nie znalazłem to zakładam nowy temat. Doklejanie się do wątku nie związanego z tematem powoduje bałagan. To znowu utrudnia poszukiwania odpowiedzi i uszczypliwe uwagi ze strony początkujących suplowiczów.
Proszę pilnuj tego a będzie nam łatwiej panować nad forum. Dziękuję
Proszę pilnuj tego a będzie nam łatwiej panować nad forum. Dziękuję
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.