Witam,
jak użyć tych plików z githuba?
GGDB wywala mi błędy i nie wiem czy mam pytać tu? czy na wątku GGDB?
Z góry dziękuję za wyrozumiałość
Wsparcie dla liczników z nakładką wM-Bus
-
Z J
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
-
Z J
Teraz to:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
A zainstalowałeś platformio jak napisano w 1 poście o Ggdb?
-
Z J
Z kolei w VSC mam
-
[email protected]
To usuń z katalogu .platformio katalog platforms, i cache i spróbuj jeszcze raz pod vs code, to wygląda na standardowy problem z cache
-
Z J
Nareszcie,[email protected] wrote: Thu Feb 12, 2026 8:26 pmTo usuń z katalogu .platformio katalog platforms, i cache i spróbuj jeszcze raz pod vs code, to wygląda na standardowy problem z cache
usunąłem cały katalog .platformio, strasznie długo się kompilowało ale udało się
W cloudzie trzeba ustawić jednostkę (m3) i wpisać impulsy aby wyniki były widoczne.
Dziękuję Panowie za super robotę !
BTW: GGDB coś mi nie działa, ale chyba tam będę pytał.
-
peterson13
[/quote]
Nareszcie,
usunąłem cały katalog .platformio, strasznie długo się kompilowało ale udało się
W cloudzie trzeba ustawić jednostkę (m3) i wpisać impulsy aby wyniki były widoczne.
[/quote]
Czy możesz mi powiedzieć jaką wartość impulsów wpisywałeś ? czy coś zmieniałeś w plikach. U mnie kompilacja przeszła bez żadnych problemów. Na Putty widać połączenie z licznikiem, odczytuje telegramy ale na supli cisza O m3
. Kompilowałem na dwa sposoby przez Gui-Generic Builder Desktop oraz przez GG z githuba https://github.com/rkalwak/GUI-Generic.
Nareszcie,
[/quote]
Czy możesz mi powiedzieć jaką wartość impulsów wpisywałeś ? czy coś zmieniałeś w plikach. U mnie kompilacja przeszła bez żadnych problemów. Na Putty widać połączenie z licznikiem, odczytuje telegramy ale na supli cisza O m3