Łączymy urządzenia i ludzi
WALENTYNKOWA ZABAWA Z FIRMĄ ZAMEL :)
-
3DPiCiU
U nas konkluzja Ja chce jeden a żonka drugi. Zdamy się na los, a możne się uda
.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
GKW-02 sparuję żeby ciepło było zawsze w nas i z nami niezależnie od tego kim jesteśmy.
PS Pamiętajmy że jutro 13.02 dzień miłości samego siebie.
PS Pamiętajmy że jutro 13.02 dzień miłości samego siebie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
To i moja propozycja.
Łączyłbym się że wszystkimi, których kocham.
A taki termostat to by mi pasował idealnie do wystroju sypialni
Łączyłbym się że wszystkimi, których kocham.
A taki termostat to by mi pasował idealnie do wystroju sypialni
PawełPolny wrote: Thu Feb 12, 2026 5:07 pm Jestem świeżo po ślubie, to w takim weselnym nastroju łączę się z moją wybranką, Zamelem i Suplą![]()
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze, a Wasza miłość niech będzie nieustannym ciepłem.
Miłość miłością, ale temperaturę w domu czymś utrzymać trzeba, więc życzę "przygarnięcia" tego GKW-02!!!
... bo mniemam, że kocioł jakiś macie.
-
Patryk90
Dołączam do zabawy.
Ja od dłuższego czasu łączę się już tylko z Solą, to i grafika nie może być inna.
Ja od dłuższego czasu łączę się już tylko z Solą, to i grafika nie może być inna.
Z tego co wiem, to jakby go Zamel obdarował, to by się jeszcze zmieścił w miesiącu miodowym.RomanG wrote: Thu Feb 12, 2026 7:18 pmPawełPolny wrote: Thu Feb 12, 2026 5:07 pm Jestem świeżo po ślubie, to w takim weselnym nastroju łączę się z moją wybranką, Zamelem i Suplą![]()
❤
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze, a Wasza miłość niech będzie nieustannym ciepłem.
Miłość miłością, ale temperaturę w domu czymś utrzymać trzeba, więc życzę "przygarnięcia" tego GKW-02!!!
... bo mniemam, że kocioł jakiś macie.![]()
![]()
Ja przez przypadek ze swoim prezentem trafiłem dla Pawła prawie jak ze ślubnym
Też z całego serca życzę co najlepsze i obyś wygrał ten termostat
Romku - jak dobrze się Ciebie czyta. Zawsze!
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
Zenon
- Has thanked: 2 times
Witam!
W przeddzień walentynek chciałabym zamieścić moją propozycję. Mam nadzieję że się spodoba.
Jeśli się uda to regulator znajdzie swoje miejsce w pokoju mojej córki. Ona bardzo lubi misie.
Łączę się i paruję zawsze z Suplą.
Pozdrawiam
Zenon
W przeddzień walentynek chciałabym zamieścić moją propozycję. Mam nadzieję że się spodoba.
Jeśli się uda to regulator znajdzie swoje miejsce w pokoju mojej córki. Ona bardzo lubi misie.
Łączę się i paruję zawsze z Suplą.
Pozdrawiam
Zenon
-
PawełPolny
- Has thanked: 3 times
Dziękuję bardzo za miłe słowa i życzeniaRomanG wrote: Thu Feb 12, 2026 7:18 pmPawełPolny wrote: Thu Feb 12, 2026 5:07 pm Jestem świeżo po ślubie, to w takim weselnym nastroju łączę się z moją wybranką, Zamelem i Suplą![]()
❤
... bo mniemam, że kocioł jakiś macie.![]()
![]()
Mamy kocioł i nawet możliwość podłączenia GKW-02 choć @Zibi_007 proponował mi już coś z wyświetlaczem (dostałem nawet linki), ale jeszcze nic nie kupiłem
PawełPolny wrote: Fri Feb 13, 2026 11:23 amDziękuję .....
Serdecznie Ci życzę tego GKW, bo jeżeli teraz razem (!) otrzymacie taki prezent, to Twoją "przyszłość suplową" widzę w conajmniej różowych kolorach.
-
julekwas2942
Najchętniej sparuję GKW-02 z poranną kawą i automatycznymi roletami — żeby dzień sam wiedział, kiedy się zaczyna