Będziecie na Enex?

[email protected]
Been thanked: 15 times

Cześć Suplowicze!
Kto z Was jedzie 4-5.03.2026 do Kielc na Targi ENEX, a kto tylko planuje zobaczyć fotorelację? 😉
My będziemy na miejscu, a zamiast tylko rozdawać ulotki, wolimy porozmawiać, pokazać nowości, dyskutować i sprawdzić, ile suplowej energii macie w sobie. Kto podejmie rękawice bokserskie i potrenuje z nami biorąc udział w konkursie?
Na stoisku pokażemy kilka rozwiązań do ogarniania energii w domu, ale jeśli chcecie porozmawiać o swoim case’ie, przetestować apkę, albo po prostu zobaczyć, jak nasze urządzenia działają w praktyce, zapraszamy!
Mamy też darmowe wejściówki, którymi chętnie się podzielimy z Wami. Zgłoście się do nas na priv, doślemy Wam link z biletem wstępu.
A teraz najważniejsze pytanie: Widzimy się?

HALA 1, stoisko C11.
Enex_1080x1080_bilet.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zamel Supla Team to My. Z przyjemnością pomagamy w sprawach technicznych i odpowiadamy na pytania związane z działalnością naszej firmy. Jeśli macie jakiekolwiek pytania lub potrzebujecie wsparcia, jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Hektorek
Been thanked: 1 time

Chętnie zobaczę fotorelację.
Pozdrawiam:
Sławek
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Hektorek wrote: Thu Feb 26, 2026 8:39 pm ...
Ja zdążyłem przeczytać zanim edytowałeś ;)

U mnie data publikacji postu to 9:10pm
Obstawiam, że masz ustawioną źle strefę czasową na forum.
Twoje konto->Ustawienia witryny->Ustawienia globalne->Strefa czasowa
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
Hektorek
Been thanked: 1 time

lesny8 wrote: Thu Feb 26, 2026 8:47 pm
Hektorek wrote: Thu Feb 26, 2026 8:39 pm ...
Ja zdążyłem przeczytać zanim edytowałeś ;)

U mnie data publikacji postu to 9:10pm
Obstawiam, że masz ustawioną źle strefę czasową na forum.
Twoje konto->Ustawienia witryny->Ustawienia globalne->Strefa czasowa
Tak właśnie było jak piszesz 😃
Pozdrawiam:
Sławek
and111

Niestety w tym roku nie byłem na Enex, ale czytam, oglądam relacje i zainteresował mnie Monitor energii elektrycznej Wi-Fi Zamel - LAVVA unity.

https://lavva.pl/monitorowanie-energii- ... vva-unity/

https://lavva.pl/nagroda-dla-lavva-unit ... enex-2026/

Gratuluję firmie Zamel nagrody.

Pytanie: czy planujecie by w bliźniaczych monitorach pracujących w SUPLI (MEW) pojawiły się podobne rozwiązania - w szczególności:
- 3 beznapięciowe styki sterujące
- Obsługa taryf wszystkich operatorów energii w Polsce, w tym taryf dynamicznych na podstawie cen TGE
:?:
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

and111 wrote: Tue Mar 17, 2026 8:37 pm Niestety w tym roku nie byłem na Enex, ale czytam, oglądam relacje i zainteresował mnie Monitor energii elektrycznej Wi-Fi Zamel - LAVVA unity.

https://lavva.pl/monitorowanie-energii- ... vva-unity/

https://lavva.pl/nagroda-dla-lavva-unit ... enex-2026/

Gratuluję firmie Zamel nagrody.

Pytanie: czy planujecie by w bliźniaczych monitorach pracujących w SUPLI (MEW) pojawiły się podobne rozwiązania - w szczególności:
- 3 beznapięciowe styki sterujące
- Obsługa taryf wszystkich operatorów energii w Polsce, w tym taryf dynamicznych na podstawie cen TGE
:?:
Ceny tge są w SUPLI od jakiegoś czasu
Mewka z 3x wyjściami czeka na soft.
Taryfy są w planach, ale coś nie mogą się wykluć...
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
and111

Dziękuję za odpowiedź. No to czekamy na nową wersję MEW-ki. :)
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Dopiero pierwszy raz usłyszałem o bliźniaczym systemie sterowania WiFi firmy Zamel. Nasuwa mi się pytanie: po co to i czy z czasem nie okaże się że Zamel porzuci Suplę. A te kolory jakoś podobne do kolejnego systemu konkurencyjnej firmy - czyżby jakiś mariaż?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

djalex wrote: Tue Mar 17, 2026 9:41 pm Dopiero pierwszy raz usłyszałem o bliźniaczym systemie sterowania WiFi firmy Zamel. Nasuwa mi się pytanie: po co to i czy z czasem nie okaże się że Zamel porzuci Suplę. A te kolory jakoś podobne do kolejnego systemu konkurencyjnej firmy - czyżby jakiś mariaż?
Kolory są po to, aby łatwiej było rozróżnić, co kupować a co nie ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

Yyyyy jestem zmieszany, ta Lavva to inna linia produktów Zamel? Czy spółka córka? Czy dwa w jednym?
Nie czaję tej dziwnej mody na branding pod różnymi nazwami, albo coś jest robione przez firmę X i to jej produkt albo przez firmę X na rzecz firmy Y i X siedzi cicho (grupa Maspex jest dobrym przykładem z setkami małych firm), a tak mamy niby produkty tej samej firmy a strona tego Lavva wygląda jak strona jakiejś firmy od fotowoltaiki 😉

Return to “Ogólna dyskusja”