- Obsługa Dimmer CCT (regulacja jasności i temperatury barwowej) - wymaga urządzenia które wspiera CCT oraz Cloud w wersji 26.03 lub nowszej
- Dodane tłumaczenie na język węgierski
- Przywrócono domyślną ikonę SUPLA
Dokładnie tak, możesz spróbować na beta CloudLukiSpajder wrote: Sat Feb 28, 2026 4:37 am Zaktualizowano narazie nie ma na czym testowaćale pytanie o wersję Clouda podałeś 26.03 czy oznacza że będzie aktualizacja bo u mnie jest
SUPLA Cloud 25.12.04 ? To oznacza że narazie CCT nie działa ?
Dzięki za info , dawno na testowego Clouda nie zaglądałemrobertklepacki94 wrote: Sat Feb 28, 2026 6:07 amDokładnie tak, możesz spróbować na beta CloudLukiSpajder wrote: Sat Feb 28, 2026 4:37 am Zaktualizowano narazie nie ma na czym testowaćale pytanie o wersję Clouda podałeś 26.03 czy oznacza że będzie aktualizacja bo u mnie jest
SUPLA Cloud 25.12.04 ? To oznacza że narazie CCT nie działa ?Ale myślę że aktualizacja powinna się szybko pokazać
![]()
Pytanie , w tej najnowszej wersji coś się zmieniło odnośnie sygnalizacji czujników otarcia okna które są w stanie offline . Chodzi o bramkę zigbee @vajera bo teraz jeśli jest offline to wyświetla się ikonka czerwona bez okna . Wydaje mi się że to po ostanie aktualizacji się zmieniło ale może to coś z bramką . Zacząłem od apkimipolansk wrote: Fri Feb 27, 2026 7:42 am W TestFlight powinna być już dostępna nowa wersja aplikacji 26.3. List zmian:
Masz dla tego czujnika włączoną flagę STARTS_IN_OFFLINE_MODE_NO_REMOTE_WAKEUP?LukiSpajder wrote: Wed Mar 04, 2026 3:31 pmPytanie , w tej najnowszej wersji coś się zmieniło odnośnie sygnalizacji czujników otarcia okna które są w stanie offline . Chodzi o bramkę zigbee @vajera bo teraz jeśli jest offline to wyświetla się ikonka czerwona bez okna . Wydaje mi się że to po ostanie aktualizacji się zmieniło ale może to coś z bramką . Zacząłem od apkimipolansk wrote: Fri Feb 27, 2026 7:42 am W TestFlight powinna być już dostępna nowa wersja aplikacji 26.3. List zmian:
:
IMG_0569.jpeg
Tak i czujnik pod ikonką „i” jest offlinevajera wrote: Wed Mar 04, 2026 3:37 pmMasz dla tego czujnika włączoną flagę STARTS_IN_OFFLINE_MODE_NO_REMOTE_WAKEUP?LukiSpajder wrote: Wed Mar 04, 2026 3:31 pmmipolansk wrote: Fri Feb 27, 2026 7:42 am W TestFlight powinna być już dostępna nowa wersja aplikacji 26.3. List zmian:
:
IMG_0569.jpeg
Jeśli chodzi o Auraton to tam stan czujnik się aktualizuje bardzo szybko po wyłączeniu i włączeniu bramki to tego nie widać .mipolansk wrote: Wed Mar 04, 2026 4:05 pm Sprawdzę, co prawda nie mam czujnika na bramce, ale mam przy termostacie Auraton.