Co do ikony w BETA fajnie by było mieć taką inną ...weźcie proszę chłopaki zróbcie takie na 4ry pory roku.
Żaden system tego nie ma ... zmiennych ikonek app. Będziemy pierwsi.
Rafał, od sporego już czasu numeracja wersji apki i Cloud jest w formacie rr.mm. Jeśli w danym miesiącu nie była wypuszczona aktualizacja (jak np. w lutym) to będzie "dziura" w numeracji.QLQ wrote: Fri Feb 27, 2026 7:34 pm A tak z innej beczki... byla wer 26.02 bo mam 26.01 a aktualizuję raz na conajmniej tydzień.
Co do ikony w BETA fajnie by było mieć taką inną ...weźcie proszę chłopaki zróbcie takie na 4ry pory roku.
Żaden system tego nie ma ... zmiennych ikonek app. Będziemy pierwsi.![]()
![]()
aaa . Nie wiedziałemRobert Błaszczak wrote: Fri Feb 27, 2026 8:12 pmRafał, od sporego już czasu numeracja wersji apki i Cloud jest w formacie rr.mm. Jeśli w danym miesiącu nie była wypuszczona aktualizacja (jak np. w lutym) to będzie "dziura" w numeracji.QLQ wrote: Fri Feb 27, 2026 7:34 pm A tak z innej beczki... byla wer 26.02 bo mam 26.01 a aktualizuję raz na conajmniej tydzień.
Żaden system tego nie ma ... zmiennych ikonek app. Będziemy pierwsi.![]()
![]()
Pozwolę sobie przywołać post z przed dwóch tygodni viewtopic.php?p=228949#p228949mareks6 wrote: Sat Feb 28, 2026 11:32 pm ...
Nie myśleliście by troszkę przeprojektowac aplikacje na telefony by wybór lokalizacji był przewijany w bok na takim jakby górnym/dolnym pasku, tak żeby nie trzeba było, zwijać i rozwijać każdej lokalizacji tak jak teraz to jest?
...
Nie wiem, bo u mnie nie ma, czy już wrzuciłeś tę wersję do sklepu czy jeszcze?mipolansk wrote: Fri Feb 27, 2026 11:29 am Już wkrótce w Google Play dla beta testerów pojawi się nowa wersja aplikacji 26.03
Raczej apka jest jeszcze w weryfikacji Google.lesny8 wrote: Sun Mar 01, 2026 9:48 amNie wiem, bo u mnie nie ma, czy już wrzuciłeś tę wersję do sklepu czy jeszcze?mipolansk wrote: Fri Feb 27, 2026 11:29 am Już wkrótce w Google Play dla beta testerów pojawi się nowa wersja aplikacji 26.03
Co dziennie tam zaglądam, od publikacji postu, bo czasami mam wrażenie, że apka się sama nie aktualizuje, ale cały czas ostatnia dostępna wersja to 26.01
Nie wiem co jest z tą propagacją w sklepie? Przecież testerów jest pewnie co najwyżej kilkudziesięciu? Masz tam jakiś licznik testerów bety?
Czy ktoś z Was już ma 26.03?
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036