[Android] Wersja v26.03
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
U mnie dość stary telefon, Samsung A6 także działa wszystko jak najlepiej. Mam narazie jeden tag NFC i telefon skanuje go poprawnie za każdym razem. Reakcja na odczyt natychmiastowa. Także dla mnie duży plus.
Ja osobiście rozważył bym jeszcze opcję skanowania przy zablokowanym telefonie, lub dał możliwość wyboru jeśli to jest do przeskoczenia. Tag jest mały i zawsze świadomie trzeba do niego przyłożyć telefon.
W weekend protestuje na funkcjach otwierania drzwi i bram.
Teraz czekam cierpliwie na wersję iOS
Ja osobiście rozważył bym jeszcze opcję skanowania przy zablokowanym telefonie, lub dał możliwość wyboru jeśli to jest do przeskoczenia. Tag jest mały i zawsze świadomie trzeba do niego przyłożyć telefon.
Teraz czekam cierpliwie na wersję iOS
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Muszę jeszcze sprawdzić, ale wydaje mi się, że przy zablokowanym telefonie to nie przejdzie. To że Ty świadomie przykładasz tag jest ok. Ale jak masz telefon w kieszeni i ktoś ci przyłoży skopiowany Tag w zatłoczonym miejscu już nie będzie okrobertklepacki94 wrote: Wed Mar 04, 2026 10:11 pm U mnie dość stary telefon, Samsung A6 także działa wszystko jak najlepiej. Mam narazie jeden tag NFC i telefon skanuje go poprawnie za każdym razem. Reakcja na odczyt natychmiastowa. Także dla mnie duży plus.
Teraz czekam cierpliwie na wersję iOS![]()
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Nie da się, sam OS na to nie pozwala.robertklepacki94 wrote: Wed Mar 04, 2026 10:11 pm Ja osobiście rozważył bym jeszcze opcję skanowania przy zablokowanym telefonie, lub dał możliwość wyboru jeśli to jest do przeskoczenia. Tag jest mały i zawsze świadomie trzeba do niego przyłożyć telefon.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl