[Android] Wersja v26.03

robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Może źle to określiłem, przy zablokowanym ale wybudzownym ekranie.
Pamiętam że na Androidze płatności do 50zł tak dziłałały kiedyś, ale może coś się zmieniło ;)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

robertklepacki94 wrote: Thu Mar 05, 2026 8:38 am Może źle to określiłem, przy zablokowanym ale wybudzownym ekranie.
Pamiętam że na Androidze płatności do 50zł tak dziłałały kiedyś, ale może coś się zmieniło ;)
Mój telefon nie skanuje taga na zablokowanym ekranie.
Możesz sprawdzić u siebie przykładając taga. Jeśli nie wibruje to nie skanuje i SUPLA tego nie zmieni, bo na tym etapie Android tym zarządza.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

robertklepacki94 wrote: Thu Mar 05, 2026 8:38 am Może źle to określiłem, przy zablokowanym ale wybudzownym ekranie.
Każde, niezależnie od kwoty płatności zbliżeniowe tak działały tj na zablokowanym telefonie ale z aktywnym ekranem (u mnie na S7, Android 10). Teraz przy portfelu Google jest łatwiej bo nawet PIN-u nie trzeba podawać ale telefon musi być odblokowany.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

W takim razie nie było tematu, musiało się to pozmieniać :shock:
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
QLQ

Robert Błaszczak wrote: Wed Mar 04, 2026 7:34 pm Potwierdzam. Aktualizacja zrobiona. Supla jest już naga :mrgreen:
Ej! No weźcie chłopaki...BETA nie jest widoczna dla innych użytkowników. Weźcie proszę zróbcie jakąś fajniejszą iko dla BETA na wiosnę. Ta iko na zimę była mega fajna....a tak apropos ... to chyba żaden inny system nie ma takiej opcji zmiennej iko od pory roku ? Byliśmy pierwsi !!!!
Uprzejmie proszę.

PS.
Czekam na tagi NFC. Poza tym działa wszystko bez problemu.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
klew

QLQ wrote: Fri Mar 06, 2026 7:45 pm
Beta jest dla osób, które w sklepie Google zaznaczyły taką opcję.
Co do ikony to zdania są podzielone. Jest sporo osób, które nie lubią sezonowych dekoracji , oraz takich, którzy po prostu nie lubią jak cokolwiek się zmienia.
Trzeba znaleźć w tym jakiś umiar i równowagę.

Co do apek, to dekoracje świąteczne/zimowe widziałem w kilku.
W Duolingo ikona zmienia się bardzo często (zależnie od zaangażowania w naukę).
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

klew wrote: Fri Mar 06, 2026 8:07 pm [...]
Co do ikony to zdania są podzielone. Jest sporo osób, które nie lubią sezonowych dekoracji [...]
Np. ja :P
I nie mam problemu, żeby to otwarcie wyartykułować. Co nie znaczy, że krytykuję tych, którym zmienne ikonki się podobają. Po prostu każdy ma prawo mieć inny gust...
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

A kiedy będzie produkcyjna? Nie korzystam z BETY, niedługo wiosna a ikona dalej naubierana. BTW, sama ikona supli nie bardzo jest szczęśliwa bo co poniektórym kojarzy się z... noooo, chyba się domyślacie.... no otóż mój kuzyn który za moją namową również zaczął korzystać z supli stwierdził, że ta ubrana wygląda jak ... z założonym czerwonym..... 😂😂
klew

djalex wrote: Fri Mar 06, 2026 8:34 pm A kiedy będzie produkcyjna? Nie korzystam z BETY,
Google ostatnio długo trzyma apki zanim się w sklepie pojawią.
Pierwsza wersja była w piątek wrzucona, a pojawiła się chyba w środę. Wczoraj wrzuciliśmy kolejną z kilkoma poprawkami i jej jeszcze nie ma.
Natomiast ktoś dziś zgłosił jeszcze jeden błąd, który trzeba poprawić przed oficjalnym wydaniem. Także to pewnie się jeszcze z kilka dni przeciągnie
zelinst

Witam
Mam problem po dodaniu taga nie wykonuje akcji. Odczytuje taga do konfiguracji potem już nie. Telefon Poco X7 Pro, mam też zainstalowane NFC tasks i NFC tools
Próbowałem na różne sposoby i nic
Pozdrawiam całą społeczność suplową

Return to “Android”