Mam pytanko bo nie mogę sobie poradzić.
Zmieniłem telefon i borykam się z takim problemem
Poprzednio używałem nothing phone 2 przesiadłem się na s24 i w widgetach po jakiś czasie znikają mi pomiary do ponownego w nie kliknięcia gdy się odświeżą.
W poprzednim telefonie były wyświetlane cały czas nie jestem pewien czy aktualne bo zawsze odruchowo w nie klikałem ale zawsze były jakieś wartości.
Ktoś podpowie czy da się coś z tym zrobić?
Widgety - problem
-
bulek68
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
U mnie też muszę dotknąć któregoś żeby się odświeżyły ale zawszę są widoczne, widać to bardzo dobrze na temperaturach.
Xiaomi Poco F7
Xiaomi Poco F7
-
bulek68
O takie coś...
Nie da się tego jakoś ustawić przestawić?
Nie da się tego jakoś ustawić przestawić?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
Coś się ruszyło w kwestii odświeżania widgetów?
U mnie dopóki nie dotkne to się nie aktualizują, chyba że jest jakaś reguła kiedy to się dzieję samo, o której nie wiem?
Xiaomi poco f7
U mnie dopóki nie dotkne to się nie aktualizują, chyba że jest jakaś reguła kiedy to się dzieję samo, o której nie wiem?
Xiaomi poco f7
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
To system tym steruje.[email protected] wrote: Sat Mar 14, 2026 1:00 pm Coś się ruszyło w kwestii odświeżania widgetów?
Xiaomi poco f7
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
[email protected]
Ok dzięki ,ale chyba takiej informacji zabrakło w tematach z tym związanych.klew wrote: Sat Mar 14, 2026 1:08 pmTo system tym steruje.[email protected] wrote: Sat Mar 14, 2026 1:00 pm Coś się ruszyło w kwestii odświeżania widgetów?
Xiaomi poco f7
Wyczytałem teraz że trzeba by spróbować żeby Supla miała autostart włączony i pewnie oszczędzanie energii wyłączone, zobaczę przez parę dni czy to coś zmieni, bo nic innego nie widzę
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Bez tych opcji odświeżanie może wcale nie działać[email protected] wrote: Sat Mar 14, 2026 1:51 pmOk dzięki ,ale chyba takiej informacji zabrakło w tematach z tym związanych.klew wrote: Sat Mar 14, 2026 1:08 pmTo system tym steruje.[email protected] wrote: Sat Mar 14, 2026 1:00 pm Coś się ruszyło w kwestii odświeżania widgetów?
Xiaomi poco f7
Wyczytałem teraz że trzeba by spróbować żeby Supla miała autostart włączony i pewnie oszczędzanie energii wyłączone, zobaczę przez parę dni czy to coś zmieni, bo nic innego nie widzę
Najlepsze suple dla Twojego domu