Gdybyście zauważyli jakieś błędy (ale w Builderze, nie w GUI-Generic) to dawajcie znać, bo ja mogę nie wyłapać wszystkiego co zepsuję.
GUI-Generic Builder (online)
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Gdybyście zauważyli jakieś błędy (ale w Builderze, nie w GUI-Generic) to dawajcie znać, bo ja mogę nie wyłapać wszystkiego co zepsuję.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
daw34
Cześć, trochę mnie nie było czemu https://gui-generic-builder.supla.io/ … na stronie nie działa? Wyrzuca błąd serwera
-
slawek
Też tak miałem, ale za drugim razem generował.
Spróbuj ponowić "Generuj"
Teraz sprawdzałem i "u mnie działa" normalnie.
Spróbuj ponowić "Generuj"
Teraz sprawdzałem i "u mnie działa" normalnie.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Więcej szczegółów mogłoby pomóc w odpowiedzi na pytanie...daw34 wrote: Sat Mar 14, 2026 12:18 pm Cześć, trochę mnie nie było czemu https://gui-generic-builder.supla.io/ … na stronie nie działa? Wyrzuca błąd serwera
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
daw34
Taki błąd wyskakuje podczas próby wygenerowania jakiegokolwiek softuGoral64 wrote: Sat Mar 14, 2026 6:05 pmWięcej szczegółów mogłoby pomóc w odpowiedzi na pytanie...daw34 wrote: Sat Mar 14, 2026 12:18 pm Cześć, trochę mnie nie było czemu https://gui-generic-builder.supla.io/ … na stronie nie działa? Wyrzuca błąd serwera
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
myszektbg
Tak samo miałem przez chwilę jak chciałem coś wygenerować na ESP32 S2. Ale było to tak:
Wybrałem sobie ESP, później dodatkowe ustawienia w stylu krańcówka, przycisk i na końcu dołożyłem termostat. Jak mi się wywaliło odświeżyłem stronę, wybrałem termostat później dodatkowo coś tam i poszło.
Natomiast za skarby świata nie dało rady nic wgrać na ESP32 S2
A widzisz i teraz sprawdziłem dalej mam tak, że jak wybiorę ESP32S2 później krańcówkę, przycisk i DS-a na końcu termostat to jest tak jak na obrazku a jak zacznę od termostatu i dodatki to się generuje.
Jak już jest soft na serwerze (chyba tak) wygenerowany to nie ma tego problemu bo nie czeka z generowaniem tylko pojawia się po 1-2%
Wybrałem sobie ESP, później dodatkowe ustawienia w stylu krańcówka, przycisk i na końcu dołożyłem termostat. Jak mi się wywaliło odświeżyłem stronę, wybrałem termostat później dodatkowo coś tam i poszło.
Natomiast za skarby świata nie dało rady nic wgrać na ESP32 S2
A widzisz i teraz sprawdziłem dalej mam tak, że jak wybiorę ESP32S2 później krańcówkę, przycisk i DS-a na końcu termostat to jest tak jak na obrazku a jak zacznę od termostatu i dodatki to się generuje.
Jak już jest soft na serwerze (chyba tak) wygenerowany to nie ma tego problemu bo nie czeka z generowaniem tylko pojawia się po 1-2%
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Jureq
coś jest sprawne inaczej:
-
Jureq
a teraz w wersji 15a takie coś: