ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LIW-03 ETH :)

Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

LIW-03 ETH_testy.jpg
Hej Forumowicze 👋 :geek:

Planujemy wprowadzić do regularnej sprzedaży nowy produkt – LIW-03 ETH, czyli licznik impulsów z trzema niezależnymi wejściami oraz komunikacją Wi-Fi + Ethernet.

Zanim trafi do sprzedaży, chcemy poznać Waszą opinię – mamy 5 sztuk do rozdania na testy
3 × wejście impulsowe (energia, woda, gaz, inne)
• stabilne połączenie: Ethernet + Wi-Fi
• zasilanie 12-24V DC
• wejścia: napięcie robocze 9 V, kompatybilne z wyjściem impulsowym SO licznika energii elektrycznej wg normy EN 62053-31; wyjściem impulsowym bezpotencjałowym typu OC.
• szyna TH-35

Szukamy osób, które:
• przetestują moduł w praktyce
• podzielą się krótką opinią i uwagami
• sprawdzą działanie w swojej instalacji

Chcesz wziąć udział? Napisz:

👉 do czego go wykorzystasz

Wybierzemy 5 osób 👍.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Chętnie zamienie moje druciarskie rozwiązanie na ESP8266 z opto polutowanym w powietrzu na coś sensownego :)
Akurat mam licznik wody zimnej ciepłej i ogrodowej :D
Wszzysko mam na swoich podlicznikach z wyjściem impulsowym.
Myśle że LIW-03ETH wyglądał by godnie obok MEW-02ETH ;)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
michlub

Aktualnie próbuję analizować dane z chińskich mierników prądu połączonych bramką zigbee, która płata figle. Dlatego chciałbym przetestować rozwiązanie, które będzie stabilne i wiarygodne. Docelowo chcę opomiarować jeszcze zużycie wody i dodać akcję, która będzie powiadamiała o przekroczeniu danej ilości, to pomoże w regularnym opróżnianiu szamba.
Gdyby dzieci nie skakały, to by kabla nie wyrwały.
zlomar

Jestem gotów na testy podłączenia licznika wody do ogrodu, licznika gazu (PSG wymiani na lada dzień nowy model),
Chętnie podzielę się instalacja w szafce na szynie oraz opiszę moje wrażenia z działania modułu.

Liczę ze tym razem się uda zakwalifikować... do testów...
marek_spamer

Mam nadzieję, że tym razem załapię się na testy LIW-03 ETH. Do 3x sztuka 😉 Na wyposażeniu posiadam cały zestaw urządzeń Supla, więc chętnie powiększę zakres możliwości i podzielę się obserwacjami. Dziękuję
Szymonwilus

Chętnie połączymy z licznikiem Taurona i w połaczeniu z MEW zobaczymy co sie dzieje z tym prądem i dlaczego jest rożnica, do tego założymy analizator od Sonela i będziemy mieli 4 punkty odniesienia :D a co mi tam niech stracę ;) ;)
bokk
Has thanked: 7 times
Been thanked: 25 times

Ja chętnie bym przetestował licznik wymieniając obecne liczniki impulsów zbudowane na układzie Wemos D1 Mini
[email protected]

też chętnie przetestuje :)
Lomax1983

Też chętny na testy, potestuje go na dwóch licznikach wody (woda dom i woda ogród) oraz licznik energii który mierzy mój mały warsztat. Chętnie podzielę się spostrzeżeniami.
cinas
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Chętnie potestuję , aktualnie liczę impulsy z ciepłomierzy ( 5 szt ) , liczników wody ( 3 szt ) , liczników prądu ( 7 szt -wyjście impulsowe ) , gazomierze ( 2 szt)

Return to “Nowości”