Chętnie przetestuje
Pozdrawiam
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LIW-03 ETH :)
-
kwikus
Chętnie przetestuję ten licznik impulsów. Obecnie działa u mnie LIW- 01 zliczający impulsy z podlicznika prądu 3F. Mam jeszcze 2 liczniki wody podpięte pod ESP8266 i czujniki odbiciowe IR. Nic nie stoi na przeszkodzie aby podpiąć te moje układy pod nowy licznik 3 wejściowy. 
4x Sonoff basic, 2x smart DGM, 1x Sonoff Touch, 1x LIW-01, 2x PNW- 01, ESP 8266 sterowanie bramą wjazdową 
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Wystarczy Ethernetlukasz06 wrote: Wed Mar 25, 2026 5:27 pm Czy konieczne jest połączenie wifi, czy wystarczy Ethernet? Mam licznik wody poza domem - w studni .
Z chęcią bym przetestował wersję po kablu, bo mam w pobliżu studni
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Poramancz
Mam w nowej rozdzielnicy 2 urządzenia liw-01 i w drugiej rozdzielnicy kolejno urządzenie liw-01. Chętnie zastąpię ten swój pakiet jednym urządzeniem nowym liw-03 i przetestuje na trzech licznikach energii elektrycznej.
Poramancz
-
ardutronik
Z chęcią użyje u przetestuje w swoim warsztacie, będzie to idealna okazja do zapoznania się z marką i być może początek owocnej współpracy:)
ja też chetnie przetestuje. Nie korzystałem do tej pory z modułów do odczytywania danych z liczników i pojecia nie mam jak to zrobić ale chętnie sie dowiem przy okazji testów. Licznik gazu i wody chetnie bym jakoś z tym połączył jeśłi sie da. Licznik prądu też choć tam jakiś podlgąd w eLiczniku już jest.
-
Sekai
Z miłą chęcią przetestuje nowy produkt mam możliwość po wifi jak i po kablu sprawdzenia mam podliczniki w głównej rozdzielni które są gotowe na testy 
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
To i ja zgłaszam się na testy , wykorzystam go do zliczani kWh z bojlera 3F 2.4kW oraz piec c.o. 15kW , klimatyzator 5kW i w końcu moja MEWka będzie mogła zająć zaszczytne miejsce w rozdzieli głównej i mierzyć to co wchodzi i to co wychodzi 
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
dawid_cwiek
Przetestowanym aby usprawnić mój licznik wody. Było by to dużo wygodniejsze niż spisywanie licznika co jakiś czas