Teoretycznie wszystko jest OK.
Proponuję wykasować moduł i wgrać soft jeszcze raz.
sonoff Basic do napędu bramy
-
Zybi
Wszystkie kompilacje były testowane, więc ten sam, a i ze względu dla potomnych warto rozgryść ten przypadek.
-
adam3773
Ok będę kombinował i w ciągu paru dni dam znać a teraz idę spać bo po nocce jestem . Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
-
Espablo
Brałeś pod uwagę przerwę na kablu. Trzeba po kolei wyeliminować przyczynę awarii. Zwieraj bezpośrednio na module. Sprawdzaj stan czujnika otwarcia na telefonie. Zakładam, że moduł jest włączony i zalogowany do supla-cloudadam3773 wrote: Thu Jun 21, 2018 5:44 am kontaktron działa przemierzony, zwieranie pinów nic nie da, zwieram je przez kontaktron.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
adam3773
Instalację rozkopałem i połączyłem od nowa żeby wyeliminować czynnik ludzki, przypuszczam że coś mam źle skonfigurowane . Popatrzcie może ktoś coś podpowie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
adam3773
Nie poszły dwa zdjęcia i teraz wysyłam drugie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
adam3773
No to co litości. Dlaczego to nie działa?
-
adam3773
Dziś podłączyłem przejżyście żeby wszystko było widoczne.
Jakieś pomysły ?
Czujnik temperatury działa bramą steruje tylko brak czujnika otwarcia
Jakieś pomysły ?
Czujnik temperatury działa bramą steruje tylko brak czujnika otwarcia