Cześć Wszystkim,
z góry przepraszam, ale jestem nowy i wszystkiego jeszcze mogę nie wiedzieć.
Mam pytanie dotyczące danych z licznika MEW-02 ETH, a mianowicie, podpiąłem wszystko zgodnie z instrukcją, przeprowadziłem konfigurację, licznik jest widoczny i w SUPLA CLOUD i w aplikacji Android, ale z jakiegoś powodu tylko w aplikacji widzę wszystkie bieżące parametry (napięcia, moce, itp.), a po zalogowaniu się do SUPLA CLOUD i wybraniu licznika, nie mam żadnych danych oprócz informacji o energii czynnej pobranej na kafelku "Stan".
Zapewne rozwiązanie jest trywialne, ale szukałem po forum, YT i na internetach i przyznam, że nigdzie nie mogę znaleźć informacji, co powinienem zrobi, by bieżące parametry sieci pojawiły się w SUPLA CLOUD.
Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość
MEW-02 ETH - brak danych w SUPLA CLOUD
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Hej, niestety te parametry nie są pokazywane w Cloud.
Jest na to issue: https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/802
Termin realizacji nieznany
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
sever
Bardzo dziękuję za informację. Już myślałem, że z moim egzemplarzem jest coś nie tak.
Więc musimy cierpliwie czekać, aż wjedzie aktualizacja i dane zostaną udostępnione również w Cloud
Jeszcze raz bardzo dziękuję !
Więc musimy cierpliwie czekać, aż wjedzie aktualizacja i dane zostaną udostępnione również w Cloud
Jeszcze raz bardzo dziękuję !
-
sever
Po prostu byłoby to wygodne i eliminowałoby konieczność odpalania aplikacji na telefonie, aby podejrzeć sobie podstawowe parametry w czasie rzeczywistym.